Bugün ki pasta nasıl arkadaşlar
95-96 dan dökülen çok olmuş mu
Bugün ki pasta nasıl arkadaşlar
95-96 dan dökülen çok olmuş mu
Hisse bu gün 3 Tl seviyesinin düzeltmesini yaptı tahmin ettiğim gibi 2,99 iyi yerden kapattı bu hisse bence bir Alka bir Yataş gibi yukarı yönlü hareket edecek bu hissede günlük al sat yapmak yerine beklemek en doğru yol bir anda bir ihale haberi gelir yukarı fırlar sonra elindekini yerine koyamazsın.
YTD.
Pek çok olumlu faktör hissenin yanında ve tarafında bu güçlü konumunu sürdürecektir.
YTD
arkadaşlar kelebek bu gün de güçlü durmayı başardı...ağırlıklı ortalaması 2,97 iken kapanışını 2,99 dan yapmayı başardı...böylece 3,00 psikolojik seviyenin artık geçilmek üzere olduğunu işaret etti...gerçi bu sabah 3,07 i görerek zaten bu direnci büyük ölçüde törpülemiş idi ama bu kapanışını hemen yanı başında yapmış olması artık rahatlıkla bu psikolojik direncin geçileceğini işaret ediyor...
çıkıştaki agresiflik mükemmel...işlem hacmine bakıyorum sadece 17 milyon tl lik miktar gözüme çarpıyor....cuma günü bu miktar 31 milyon idi...pasif olarak dinlenmeye geçtiği perşembe günü ise 14 milyon civarında idi...demek ki bu miktar hissenin zorlanmadan bunu başardığını gösteriyor...yani yorulma belirtileri yok..o halde yarın da bu çıkışına devam etmek isteyecektir düşüncemiz pek de mantığa aykırı değildir...
gün içinde 2,91 lere kadar sarkmasına rağmen kapanışa yakın toparlamayı bildi...gün içinde 3,00 ın üzerinde satış yapmayı başarmış olanlar kapanışa yakın hisselerini tekrardan yerine koydukları anlaşılıyor...demek ki çıkıştaki güven hala devam ediyor ki tekrardan yerine koyma ihtiyacı doğmuştur...
yarın 3,00 daki psikolojik direncin aşılması ile satıcıların güçlerinin tükeneceğini bu da boğaların bu hisseyi güzel yerlere taşıyacağının işaretlerini alıyoruz...artık hayırlı uğurlu olsun dostlar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
http://www.hisse.net/topluluk/showth...376#post316376 keko burada bunu yazıyon başka yarda başka şeyler. Kendinle çelişme lütfen. Hayırlı kazançlar.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
dostum benim elimde olup olmaması fikrimi değiştirmez....insan bazen istemezse de mecburiyetten hisselerine kıymak zorunda kalabiliyor...alka temetü vermişti bende sabah 4,73 ten tüm sermayem kadar açıktan almıştım...beklentim sasa gibi bölündüğü yer olan 4,99 a çıkması idi nitekim 4,81 i de görmesine rağmen geçemeyip hızlıca 4,28 i görecek kadar geri geldi...
normal şartlarda tüm sermayem bu iki hissede idi ama açıktan çok fazla alınca hisse de düşünce istemeyerek satmak zorunda kaldım..bunu da topikte paylaştım....kelebekte zor durumda kalsaydım bu sefer de alkayı satacaktım...zaten bu amaçla pörföyü bölmüyor muyuz ???
benim gizli saklım yok dostum...kısmet olursa tekrardan alabiliriz...borsa biraz da nasip işidir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Pastaaa...
http://![]()
Hisse bu gün 3 Tl seviyesinin düzeltmesini yaptı tahmin ettiğim gibi 2,99 iyi yerden kapattı bu hisse bence bir Alka bir Yataş gibi yukarı yönlü hareket edecek bu hissede günlük al sat yapmak yerine beklemek en doğru yol bir anda bir ihale haberi gelir yukarı fırlar sonra elindekini yerine koyamazsın.
YTD.
Yer İmleri