Sayfa 39/148 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 1180 madde; 305 - 312 arası.

Konu: SELGD - Selçuk Gıda End.İhr.İth.A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    daha karar alınmış, spk ya basvur sonuc bekle vs.. en az 1-1,5 ay.. yemezler ..düzelme bahanesi oldu
    hahahahaha
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    hisseyle ilgilenmiyorum hocam
    bedelli sermaye artırımları uzun vade de iyidir.
    Çalmazlarsa iyi .. ne yazikki bizde adettir

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. arkadaşlar ben dün tavandan 3000 adet hissemi satmıştım sabah tabandan 500 adet geri aldım. şimdi; amacım kimseyi etki altında bırakmak değil ama şöyle bir beyin fırtınası yapalım,

1- bu şirket iyi kötü kendi arazilerinde ıncır yetiştirip bunları işleyip ihracat yapıyor, şimdi konjönktür gıda işine evrildi, artık selgd yı bu bedava piyasa değerinde tutamayacaklar sanırım buraya kadar güzel.

2-bu şirket yakın zamanda eş zamanlı sermaye azaltım-arttırımı yapmış, spk nın şimdi yeni bedelli sermaye arttırımına izin vermeyeceğini bu tahtanın sahipleri bilmiyorlar mı? eminim biliyorlardır ve dün akşam kasıtlı olarak sabahında tabandan toplamak için böyle bir haber tertipi düzenlemiş olabilirler mi?

3-kötü yanı (belki de kötü görünüp iyi yanı da olabilir) hisselerin neredeyse tamamı halka açık, acaba ne kadarı kendilerinde bulunuyor an itibariyle. yeteri kadar ellerindeyse , bu hisse buralarda fazla oyalanmaz bana kalırsa.

bu bahsettiklerim kendi düşüncelerim olup umarım hisseyi elinde tutanlar için en hayırlısı gerçekleşir ve kazanr herkes. şahsen ben umutluyum özellikle belirttiğim 1.maddeden dolayı
    yatırım tavsiyesi değildir.

4. Atakan5234 said:
    Bugün 13:38
    arkadaşlar ben dün tavandan 3000 adet hissemi satmıştım sabah tabandan 500 adet geri aldım. şimdi; amacım kimseyi etki altında bırakmak değil ama şöyle bir beyin fırtınası yapalım,

1- bu şirket iyi kötü kendi arazilerinde ıncır yetiştirip bunları işleyip ihracat yapıyor, şimdi konjönktür gıda işine evrildi, artık selgd yı bu bedava piyasa değerinde tutamayacaklar sanırım buraya kadar güzel.

2-bu şirket yakın zamanda eş zamanlı sermaye azaltım-arttırımı yapmış, spk nın şimdi yeni bedelli sermaye arttırımına izin vermeyeceğini bu tahtanın sahipleri bilmiyorlar mı? eminim biliyorlardır ve dün akşam kasıtlı olarak sabahında tabandan toplamak için böyle bir haber tertipi düzenlemiş olabilirler mi?

3-kötü yanı (belki de kötü görünüp iyi yanı da olabilir) hisselerin neredeyse tamamı halka açık, acaba ne kadarı kendilerinde bulunuyor an itibariyle. yeteri kadar ellerindeyse , bu hisse buralarda fazla oyalanmaz bana kalırsa.

bu bahsettiklerim kendi düşüncelerim olup umarım hisseyi elinde tutanlar için en hayırlısı gerçekleşir ve kazanr herkes. şahsen ben umutluyum özellikle belirttiğim 1.maddeden dolayı
    yatırım tavsiyesi değildir.

Atakan5234 sen gerçekcimisin kardeş altı üstü 500 lot diyorsun . Bunla yatırım mı olur özür diliyerek söylüyorum eğer bu 500.000 lotsa lafım yok anlamadığım için özrümü kabul et. Şimdi bunu neden yazdım 500 lot altı üstü 500 tl eder ve bu kadarlık yatırım içın bu kadar planlayıcı bir stratejiyle yatırım yaptım diyerek yön gösteriyorsun kardeş. Bu zamana kadar hangi % de 100 bedelli açıklayan hisse gitmişki bu gitsin . Şimdi diyeceksin 3 gün önce alamiyorum diye yazmıştın neden şimdi bu hisseyi takiptesin. İnan bugün ki bu habere kadar takipteydim alım için ancak bugün bu haberi görunce çok sevindim Allah yüzümüze bakmış alamamışım diyorum. Dünya kadar gıda sirketi var hemde her türlü gıdası bulunan Selgd gibi sadece incir hurması bulunan degil. Şu virüs döneminde gıdası bol çeşit ve mecburi tüketim gıdası olan şirketler gider kardeş inan 500 lot için bu şirketle ugŕaşma bu haberden sonra bu Selgd nın gidecegi yer geldiği 0.60 kuruş noktalarıdır.
    Kimseyi etkileme yada hisseyi kötüleme adına yazmıyorum ancak 3000 lot aldım bu şirket 15 tl lere gider deyipte ertesi gün tavandan sattım deniyorsa neden 15 tl yi nin beklenti haberini yapıyorsun denilir ve insanların aklına art niyet gelir.
    Asla paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Şahsim düşüncelerim ancak bende sizler gibi küçük yatirımcıyım sadece 50 bin liralık işlemler yapabilmekteyim. Burdaki paylaşımımdaki sebep ise yeni bu hisseye yönelen küçük yatirimcı arkadaşların zarar etmemesi uçuk kaçık fiyat paylasımlari görüp atlayıp üzülmemesi. KAP haberleri haricinde paylaşımlarla gaza gelip pişman olmayın arkadaşlar.
    Kalın sağlıcakla ...

5. Bugün , borsa göçmesine rağmen , gıda hisselerinin tamamına yakını tavan yaptı , diiğerleri de %5 civarı pirim yaptı.
    Şu , bedelli haberi gelmeseydi , bu da bugün , büyük ihtimalle 2,46 TL den tavan kapatacaktı ve muhtemelen , önümüzdeki günlerde de , tavan serilerine devam edecekti. Şimdi ise 2,06 TL. den kapandı.
    Ulan , ne acelen vardı da , yangından mal kaçırır gibi , bu bedelli kararını alıp , hemen duyurdun. Bu bedelli işini hemen açıklamayıp , birkaç gün bekleseydi , hisse 3 TL. li fiyatlara gelecekti. Böyle yaparak , hissenin önünü kestiler.

Spekleri , ucuzdan mal sahibi yapmak istediler gibi , bir kuşkuya kapıldım. Eğer öyleyse , allah cezalarını verecektir. Bilsinler ki , mazlumun ahı , yerde kalmaz.
    Son düzenleme : By Akıl; 15-04-2020 saat: 21:39.

6. Kardeş sen niye bu kadar gerildin,
    1. Dün tavandan sattim cunku habersiz birkac tavan yapmisti zaten hisse, bir duzeltme olasiydi ki tahmin ettigim gibi de oldu, sabah taban yedi, sans diyelim, uzun vade tutacaksam bile arada boyle al satlat yaparim.genelde.
    2. Sabah 500 aldim, oglen 500 aldim, aksam 1000 lot aldim. Elimde suan 2000 adet oldu. Daha asagilardan da 3-5.000 lot daha alabilirsem benim icin kafidir. Bu tarz hisselerde fazla alim yaparsan sana sattirana kadar kagiti yurutmezler, bilmiyorsan ögrenmelisin bunu. Max.10.000 tl ile girerim buraya.
    3. Incir hurmasi deyip kücümseme, gün gelir onu da bulamayiz, degerini anlarsin.
    4. Yatirim tavsiyesi degildir.

7. Atakan5234 said:
    Bugün 20:22
    Kardeş sen niye bu kadar gerildin,
    1. Dün tavandan sattim cunku habersiz birkac tavan yapmisti zaten hisse, bir duzeltme olasiydi ki tahmin ettigim gibi de oldu, sabah taban yedi, sans diyelim, uzun vade tutacaksam bile arada boyle al satlat yaparim.genelde.
    2. Sabah 500 aldim, oglen 500 aldim, aksam 1000 lot aldim. Elimde suan 2000 adet oldu. Daha asagilardan da 3-5.000 lot daha alabilirsem benim icin kafidir. Bu tarz hisselerde fazla alim yaparsan sana sattirana kadar kagiti yurutmezler, bilmiyorsan ögrenmelisin bunu. Max.10.000 tl ile girerim buraya.
    3. Incir hurmasi deyip kücümseme, gün gelir onu da bulamayiz, degerini anlarsin.

Kardeş neden geriliyim sonuçta ben alamadığımı buradan iletmiştim zaten. Ancak sen ne hikmetse 3 dür tavan satıp taban alıyorsun paylaşımlarında. Üzerine birde strateji paylaşıyorsun. Eyvallah stratejisiz zaten bu işler olmaz ancak zararda olan bir şirket , yaptığı ihracat anlaşmaları dahi borcuna kafi gelmiyorsa ki gelse Bedelli paraya ihtiyacımız var deyip % 100 bedelli açıklamazdı. Şimdi bunları bilerek burada tavanlarda satıp tabanlarda alıyorum diyorsun 3 dür ben burada tezatlık ararımki insanlara gel gel için mi paylaşım yapıyorsun diye. Hani biz bu işi bilmiyoruzya dogrudur sonuçta küçük yatırımcıyiz büyümedik henüz Benim senin şahsınla alakalı veyada yatırımınla alakalı lafım yok. Ancak zaten şu kötü günlerde insanların aklını bulandırmayın zaten insanlar zararda işsiz gücsüz kalmış üzerine zararlar yazmış borsada durum böyleyken % 100 Bedelli açıklayan bir kağıdı yıkayıp boyayıp Kap dahi takip etmeyen zararını çıkarmak için tutunacak dal arayan şu memleketim insanının zararına zarar ettirmeyin. Son 3 günlük yabancı ve Garanti satışlarını paylaşın buradan o zaman diyimki ben işte helal olsun gel gelci degil bunlar .
    Ama sana yine söz baharlar gelecek hisse 1.60 a geldiğinde senin lafını dinleyip fazla degil bi 5000 lotta ben atacam takviyemiz olsun )
    Yatırım tavsiyesi değildir nokta

8.  Alıntı Originally Posted by engin_0505 Yazıyı Oku
    Atakan5234 said:
    Bugün 20:22
    Kardeş sen niye bu kadar gerildin,

Kardeş neden geriliyim sonuçta ben alamadığımı buradan iletmiştim zaten. Ancak sen ne hikmetse 3 dür tavan satıp taban alıyorsun paylaşımlarında. Üzerine birde strateji paylaşıyorsun. Eyvallah stratejisiz zaten bu işler olmaz ancak zararda olan bir şirket , yaptığı ihracat anlaşmaları dahi borcuna kafi gelmiyorsa ki gelse Bedelli paraya ihtiyacımız var deyip % 100 bedelli açıklamazdı. Şimdi bunları bilerek burada tavanlarda satıp tabanlarda alıyorum diyorsun 3 dür ben burada tezatlık ararımki insanlara gel gel için mi paylaşım yapıyorsun diye. Hani biz bu işi bilmiyoruzya dogrudur sonuçta küçük yatırımcıyiz büyümedik henüz Benim senin şahsınla alakalı veyada yatırımınla alakalı lafım yok. Ancak zaten şu kötü günlerde insanların aklını bulandırmayın zaten insanlar zararda işsiz gücsüz kalmış üzerine zararlar yazmış borsada durum böyleyken % 100 Bedelli açıklayan bir kağıdı yıkayıp boyayıp Kap dahi takip etmeyen zararını çıkarmak için tutunacak dal arayan şu memleketim insanının zararına zarar ettirmeyin. Son 3 günlük yabancı ve Garanti satışlarını paylaşın buradan o zaman diyimki ben işte helal olsun gel gelci degil bunlar .
    Ama sana yine söz baharlar gelecek hisse 1.60 a geldiğinde senin lafını dinleyip fazla degil bi 5000 lotta ben atacam takviyemiz olsun )
    Yatırım tavsiyesi değildir nokta

eyvallah, burada tabiki kimseyi etkileyipte herhangi bir maddi zararının vebaline girmek istemem. amacım o değil. tamam bende ilave alımı 1,60 civarına erteliyorum, aynı yerlerden maliyetlenelim eğer bu ortamda gıdalara böyle hunharca saldırırlarken oralara iner mi selgd orasını elbette bilemeyiz ama

Sayfa 39/148 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •