Hadi KY sirkete guvendi..bu kadar olmaz yatirimlar devrede, kar geliyor dedi aldandi, avlandi..
Metro yu nasil tuzaga dusurduler..maliyetleri 2.20 civariydi.. bu piyasada onlara kolay kolay kimse cephe alamaz..
Mı..?
Hadi KY sirkete guvendi..bu kadar olmaz yatirimlar devrede, kar geliyor dedi aldandi, avlandi..
Metro yu nasil tuzaga dusurduler..maliyetleri 2.20 civariydi.. bu piyasada onlara kolay kolay kimse cephe alamaz..
Mı..?
düşündüğüm gibi aşağı salmadı.Şu an 1,92-1,93 işlemler.
Aklıma iki şey geliyor.
Birileri bilançoyu öğrendi ve sn Belekkimi nin de söylemiş olduğu gibi esas faliyetlerdeki iyileşmeyi sınırlı pozitif olarak algılayıp bunu kullanma durumları olabilir.
yada sindire sindire yedire yedire aşağı salacak da olabilirler.
Ben şahsen olumlu düşünmek istiyorum.sizi bilmem..
tatlı tatlı veriyor aşağı
an itibarıyla fiyat 1,91
çıkışa başladığı 1,88 seviyesine çok yakın.
daha nereye kadar salıcan mübarek..
hadi tepki ver artık.
Vermez abi vermez.suç bizde 3 kuruş kazanacağız diye düştük kurtlar sofrasına.tam bir bataklik
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu piyasada soros bile ne olduğunu anlayamadan yıllarca bekledi.![]()
http://www.hurriyet.com.tr/soros-tub...betti-39085208
Bence bunlar iyi günlerimiz.Korkarım bir süre aşağı doğru iyi salacaklar.4. ve 2018 1. çeyrek satışların en düşük aylar.Bu şirket zarar üstüne zarar yazacak.malum 3. çeyrekte bu kadar zarar yazan şirket..
Belki,korkarım;tekrar bedelli yoluna gidebilir.Bu kadar borçla.Şirketlerini korusun diye mafyaya para falan mı yediriyorlar,nedir,anlamadım.
Y:T:D:
Yer İmleri