Sayfa 39/45 İlkİlk ... 293738394041 ... SonSon
Arama sonucu : 360 madde; 305 - 312 arası.

Konu: viop 24 muhabbet

1. egemen bu ülke 4 milyar yaşın da ve biz Türkler resmi olarak 947 yıldır buradayız,bu sloğan milliyetçiliği ile gerginlik olur .krizlerden çıkamayız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Elin almanı almanım demekten çekinmiyorda.. Bizim millet türk olmaktan çekinir olmuş. Neymiş Türkiyeliyim demek ne güzelmiş. Dünya üzerinde bir tane bile milletsiz ülke yoktur. Sizin amacınız Ortada bir ülke kalmamasına cansipare destek olmaktır. Başka birşey değil..
    Türkiyelilik niye zoruna gidiyor onu anlamadım? Elin almanı almanım mı diyor? Ben hiç duymadım... Almanya da bir sürü akrabam var onlar sabahları Almanım üstün ırkım vs diye marş okumuyor... Okumaları mı gerekli?
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

3. Ben Bulgaristan TÜRKÜYÜM bulgar ismini kabul etmediğimiz için TÜRK yurduna göç ettik TÜRK ismini kabul etmeyen kendini ait ettiği yere göç edebilir tutan yok nokta tartışmaya kapalıdır

4.  Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    şimdi Kazan da veya Orenburg da kalmış bir Türk olsak ,sabah okula gittiğimizde ,varlığım Rus varlığına armağan olsun demek zorunda kalsak nasıl bir travma yaşarız,bu dünya da evrensel değerler var ahlak,hukuk,adalet,sevgi,saygı vesair bunlara odaklanalım,bu aşırı slogansal milliyetçiliği dört kıtada Türkleri kırdıran ittihatçı kafa icad etmiştir ve yanlıştır.
    İran'da Rusya'da Çin'de Avrupada birçok Türk topluluğu kendi dillerinde eğitim görmüyor.
    Önce onların travmasını çöz sonra gel Türkiyedeki travmaları niye çözmüyorsunuz diye bize çatır çatır hesap sor..
    Almadan vermek Allaha mahsustur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Elin almanı almanım demekten çekinmiyorda.. Bizim millet türk olmaktan çekinir olmuş. Neymiş Türkiyeliyim demek ne güzelmiş. Dünya üzerinde bir tane bile milletsiz ülke yoktur. Sizin amacınız Ortada bir ülke kalmamasına cansipare destek olmaktır. Başka birşey değil..
    İsviçrenin milliyeti nedir? Kaç tane anadili var?
    Kanada nın milliyeti nedir? Kaç resmi dili var
    Hollanda da kaç dil konuşuluyor? Sorularım bu kadar...

6. Hissettiği

7. Atatürk- ne mutlu Türküm diyene ,Türk demek Türkçe demekdir-derken Araplaşmaya olan tepkisini dile getirmiştir,Türklere -kuranda geçmeyen isim koymak günahtır- diyen şarlatanlara tepkisidir,yoksa ırk olarak yaklaşmamıştır olaya.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Ben Bulgaristan TÜRKÜYÜM bulgar ismini kabul etmediğimiz için TÜRK yurduna göç ettik TÜRK ismini kabul etmeyen kendini ait ettiği yere göç edebilir tutan yok nokta tartışmaya kapalıdır
    Yani bulgaristan size doğru olanı mı yaptı demek istiyorsunuz?

Sayfa 39/45 İlkİlk ... 293738394041 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •