Sayfa 39/149 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 1191 madde; 305 - 312 arası.

Konu: VERUS - Verusa Holding

1. yapın bakalım küçük yatırımcılara gel gel hareketleri daha keriz çok

2. Ben yandim. Sizler akilli olun

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bu kağıda girmek isteyen varsa bir cemas iki sekur .... bu iki hisseye baksın..... bu kağıtta artık dip dediğiniz yerde kağıdı kucağınıza verirler küçük yatırımcılar.......iki gündür izliyorum....bütün gün 13,50 - 13,60 arası işlem oluyor .... seansın kapanmasına 30 saniye varken 14 seviyesine geliyor.....küçük yatırımcıya gel canım gel yavrum diyorlar.....kişisel kanaatim 1 ay içinde kağıt 9 tl

4. adamlar ana parayı kurtarmış....karı yedire yedire küçük yatırımcıya gömücekler...........adamlarda milyon lot var bizim gibi 3 bin beşbin lot değil......adamlar 3 bin beş bin lotu saniyede çiziyorlar.....13,70 te 75.000 lot işlem olmuş hangi küçük yatırımcıda var o para .....kademelere bakın anlarsınız.......bir yukarı iki aşağı.....mehteran gibi

5. ha bu kadar lotu kim alıyor dimi......yine adamların kendi......arada inerken çıkacak...30 kuruş kar edeyim.... çıkarken de uçacak 30 tl olacak diyen enayilere kitliyorlar...haa birde zararımı azaltayım....maliyet düşüreyim diyen verus zedelere kitliyorlar.....piyasa ortada yeni yılda küresel kriz patlayacak söylentileri var paranızı yatırın bankaya bakın keyfinize......türkiyede borsa demek kumarhane demek ky için.....unutmayın para parayı çeker

6. kağıt yapıcı değilseniz türkiyede kazanamzsınız.... bugün verus yarın ali öbürgün veli oyun hep aynı oyun...

7. büyük balık küçük balığı yutar

8. ha birde o yükselişler de 2 lot 5 lot satıcam deyin 1 lotunuzu 13,99 kapattı ama 13,60 tan satarsınız ancak

Sayfa 39/149 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •