Avm ciro endeksi %31 artmış...
Avm ciro endeksi %31 artmış...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazıp, çok okumak istiyorum...
sürekli ufak fak aşagıya vermeleri anlamsız ama daha yükseklerden geri alım yapan şirket bu fiyatlardan nedense geri alım yapmıyor...
Sizinle aynı fikirdeyim, 8.40'lardan agresif bir biçimde toplarken yanlış yaptığını da söylemiştim. Bu seviyelerden fiyatı zıplatmadan bizim gibi ufak ufak alım yapsın, kira çarpanı şu anda 50'lere kadar düştü.
Kasadaki parayla alabileceği bundan değerli bir hisse yok bence. (Belki kısman pagyo ve akmgy) Egeen gibi bir hata yapmasından korkuyorum. Kendi 4.20 f/k'lık hissesi varken gitti 10 f/k'lı patron hissesi aldı ve hisseyi çökerttı. Yani Yggyo yönetimi de kendi hissesi dururken gider de f/k'sı 7-8-10'larda olan bir hisseden yüklü alım yaparsa YGGYO'muz 5 sene beliniz doğrultamaz.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Nasıl bir tahta bu? Geçen işlem adedi oldukça az, almak istesem kademelerin arasında uçurumlar...
8 üstüne bir türlü atamadı bakalım ne zaman atacak...bu aralar bayaga sıkıştı yukarı atacak ama ne zaman...
Alımlara başlamışlar bugün yine...
29/11/2018
Alım 91.485 adet...
% 1,859' dan % 1,916 çıkmış oran...
Toplam 3.090.287 adet...
![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazıp, çok okumak istiyorum...
Bugünkü alımları akıllıca yapmışlar, fiyatı zıplatmadan. Bütün işlemler tek fiyat 8 tl'den gerçekleşmiş.
Bugün soteye yatmıştım, 8'in altnda bir fiyatla alım için, fırsat vermeyince üstelik hacim de yüksek olunca geri alım olduğunu tahmin etmiştim. Bizimkilerin alımı bitinceye kadar 8'in altında alım fırsatı vermez, bekleyeceğiz mecburen.
Winter is coming...
Bugün saat 15.08'de birileri 8,14 ortalama ile 60 bin lot alım yaptı. Geri alıma benziyor, ufak ufak alsalardı daha ucuza alabilirlerdi.
Bu işlem geri alım değilse büyük bir yatırımcının hissemize göz koyduğu anlamına gelir, etkisi de geri alımdan fazla olurdu. Akşama belli olur, KAP'a bir haber düşer ya da düşmez, böylelikle her şey anlaşılır.
Winter is coming...
Yer İmleri