Sayfa 39/459 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 3670 madde; 305 - 312 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. Acaba bu tyd başkanlığı resmi olarak yayinlandiginda mi hareketlilik başlar.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Cok satış var.

3. Ama helal olsun iyi direniyor bakalim. 50 altına düşmüyor.

4. kim ne derse desin MARTI ve MRGYO tahtaları sahipsiz kalmış. her iki tahtadada açıkçıların işlemleri söz konusu. Band aralığı belirlemişler o band aralığında açığa satış yapıp alttan alarak kar yazıyorlar gibi geldi bana. Tahta sahipli olsa idi açığa satanları çoktan bacağından tavana asmıştı.

Alıntı Originally Posted by mng_erc Yazıyı Oku
    kim ne derse desin MARTI ve MRGYO tahtaları sahipsiz kalmış. her iki tahtadada açıkçıların işlemleri söz konusu. Band aralığı belirlemişler o band aralığında açığa satış yapıp alttan alarak kar yazıyorlar gibi geldi bana. Tahta sahipli olsa idi açığa satanları çoktan bacağından tavana asmıştı.
    Siz Açığa satanların tahta sahipleri olmadıgınımı dusunuyorsunuz sanmıyorum.
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

6.  Alıntı Originally Posted by mng_erc Yazıyı Oku
    kim ne derse desin MARTI ve MRGYO tahtaları sahipsiz kalmış. her iki tahtadada açıkçıların işlemleri söz konusu. Band aralığı belirlemişler o band aralığında açığa satış yapıp alttan alarak kar yazıyorlar gibi geldi bana. Tahta sahipli olsa idi açığa satanları çoktan bacağından tavana asmıştı.
    Kesinlikle katılıyorum ortak.

7. Tahta sahiplerinden başkası 1-2 milyon lotla işlem yapabilirmi?
    Şahsi düşüncem patronların da kendisi bu işlemleri yapan,bant aralığını dar tutma sebepleri maliyeti kurtarıp kaçmak isteyenlere fırsat vermemek 0,60-70 giderdi yoksa

Arkadaşlar sız borsayı sadece yukarı cıkarken kazanılan bır kurum olarakmı goruyorsunuz? tahta sahıplerı 2 yonlu kazanır . dıkkat edın tum duzeltmelerın olacagı zamanlardakı acıga satıslara . adam tahtayı yukarı surerken nası kazanıyorsa busefer asagı surerkende kazanır. nıye boyle bır seyden mahrum olsunkı yasal bır olay ,?
    mrgyo hakkında sahsı dusuncem . 48 stop altı stop degerımdır. 48 altına sarkmasında ıstedıgı kadar oynasın benı alakadar etmez.
    grafıkte ıkılı dıp yapmıs goruntusu var ama net degıl varsa yorumlayabılecek olan cok ıyı olur. bılgılenmıs oluruz. ytd
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

Sayfa 39/459 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •