Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 39/401 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 305 - 312 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Arkadaşlar tavan gördük.ama gidecek hissenin çok yolu var. Sakın korkmayın eğer ben bu hisseyi alıp ramazan sonuna kadar beklerim derseniz burası diptir. Hisse geri alım var daha sur yapı pansuman ve yeni bir gelecekte eklenecek hedefler var soluksuz gitmez ama hedefi çok kısa sürede 1.80 i görecektir ama kısa dediğim ramazan sonu

2. Yazageldiğim her görece iyimser öngörü ve yorumun ardından, gelecekte mahçup olmamayı umar ve dilerim...Bu sebepten eğer Durmuş Bey veya Egemen Bey veya Ebru hanım okuyorsa yönetime; gelişen ve büyüyen gelir kaynakları yarattıkları için teşekkür ediyorum ..Şu ana kadar hedeflerimizden ve perspektifimizden dramatik sapmalar yapmadan büyüdük..Umarım eş zamanlı büyüyen borçlarımız da büyüme ivmemizin gerektirdiği sürecin tamamlanma zamanından itibaren azalırken Net karlarımız da artar..Bu sene toplantıya çook istememe rağmen gelemiyorum...yazlıkta tadilat yapıyoruz...üstüm başım toz toprak...Oysaki; Yeni merkezdeki ilk toplantıda hayırlı olsun pastası kesmek çok isterdim...neyse kısmet değilmiş...herkese, önce sağlık sonra bol kazanç diliyorumBelirtmeliyim ki; İşini bilen akıllı ve çalışkan adamların yanında olmak kıyak bir duygu..
    Kimi yatırımcı dostlar bu yazdığımı aşırıya kaçmış suni bir methiye gibi algılayabilir...ama samimiyetle yazıyorum...Vallahi bak

3. uzun vade direnci 0,93'ü hacimli kırdık , haftaya hacimsiz bir şekilde tekrar oraya değerek 1 üstüne atarsa yola daha güçlü devam diyebiliriz...
    pasta paylaşır mısınız?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4.  Alıntı Originally Posted by flamenco72 Yazıyı Oku
    Yazageldiğim her görece iyimser öngörü ve yorumun ardından, gelecekte mahçup olmamayı umar ve dilerim...Bu sebepten eğer Durmuş Bey veya Egemen Bey veya Ebru hanım okuyorsa yönetime; gelişen ve büyüyen gelir kaynakları yarattıkları için teşekkür ediyorum ..Şu ana kadar hedeflerimizden ve perspektifimizden dramatik sapmalar yapmadan büyüdük..Umarım eş zamanlı büyüyen borçlarımız da büyüme ivmemizin gerektirdiği sürecin tamamlanma zamanından itibaren azalırken Net karlarımız da artar..Bu sene toplantıya çook istememe rağmen gelemiyorum...yazlıkta tadilat yapıyoruz...üstüm başım toz toprak...Oysaki; Yeni merkezdeki ilk toplantıda hayırlı olsun pastası kesmek çok isterdim...neyse kısmet değilmiş...herkese, önce sağlık sonra bol kazanç diliyorumBelirtmeliyim ki; İşini bilen akıllı ve çalışkan adamların yanında olmak kıyak bir duygu..
    Kimi yatırımcı dostlar bu yazdığımı aşırıya kaçmış suni bir methiye gibi algılayabilir...ama samimiyetle yazıyorum...Vallahi bak
    şeytan durmuşu adam sanmayın adamı tanımadan karar vermeyin milleti yanıtmayın bu adamda oyun bitmez kimseyede kolay para kazandırmaz .milleti gaza getirmeyin 10 yıldır küçük yatırımcıya kan kusturmuş bi adamdan bahsediyoruz reysaş 40 milyon dolar piyasa ederi degil adam halka arz lardan bunun kaç katı para kazandı ne temettü ne bir şey verdi banada karşılıksız 60 milyon parayı verin ben size on yıl sonra 40 milyon dolar parayı vereyim .akıllı olun pazarlama yapmayın bu kagıt ne oçaklar söndürdü bilmeden yazmayın .moral bozmak için söylemiyorum sadece dikkatli olun derin ucacak kacacak gibi boş laflar yanıtmasın borsa düzelme elbette yiyecek o zaman anlayacam be bu kagıdın artık istikrarlı olup olmadığını .

5. deniz malın çoğunu satmış. 1.5 milyon kalmış. ondan kurtuldu sayılır tahta. global açığa satmış 1 milyon civarı. bakalım nerden yerine koyacak. pasta güzel

yatırım tavsiyesi olarak almayınız. sadece beni baglar.

6.  Alıntı Originally Posted by erol07 Yazıyı Oku
    şeytan durmuşu adam sanmayın adamı tanımadan karar vermeyin milleti yanıtmayın bu adamda oyun bitmez kimseyede kolay para kazandırmaz .milleti gaza getirmeyin 10 yıldır küçük yatırımcıya kan kusturmuş bi adamdan bahsediyoruz reysaş 40 milyon dolar piyasa ederi degil adam halka arz lardan bunun kaç katı para kazandı ne temettü ne bir şey verdi banada karşılıksız 60 milyon parayı verin ben size on yıl sonra 40 milyon dolar parayı vereyim .akıllı olun pazarlama yapmayın bu kagıt ne oçaklar söndürdü bilmeden yazmayın .moral bozmak için söylemiyorum sadece dikkatli olun derin ucacak kacacak gibi boş laflar yanıtmasın borsa düzelme elbette yiyecek o zaman anlayacam be bu kagıdın artık istikrarlı olup olmadığını .
    heh kusuuura bahma aga ben borsanın cahal guççük yatırımcılarından birüyüm..Ahlım bu kedderine erreyoo...siz dah eyü bilürsüz tabiyatuynan.Başka bir deyişle bu replikler adeta yazdığım her forumda bana verilen klişe bir iki lakırdıdan öte değil bilmenizi isterim..benle eğlenmenizde bir sorun yok...Boş zaman kolay geçmiyor..illlaki bi meşgaleye ihtiyaç var sorun yok..bir enstruman öğrenmeyi dendiniz mi?..Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz..beş dakka çaldım sanıyosunuz aaaaa bi bakmışsınız 3 saat geçmiş

7.  Alıntı Originally Posted by tarikkocc Yazıyı Oku
    deniz malın çoğunu satmış. 1.5 milyon kalmış. ondan kurtuldu sayılır tahta. global açığa satmış 1 milyon civarı. bakalım nerden yerine koyacak. pasta güzel

Güzel mi?ilk beşte 1.3 milyona yakın para çıkışı var.Başka yorum yapmayayım...

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8. Bende aynen. Yazlık yapmaktayim. Burdan kazanan arkadaşları kartınızı borsada tutmayın diye tembihleme yapalım.kazanin toprak ev yatırımı yapın özellikle trakyada deniz kenarı köylerden denize yakın köylerden mutlaka topraklı köy evi alın yıkık felan bakmayın. Metro hissesi den de para kazanırken galipe demedigini bırakmamislardi ama doğru zamanda girmek diye ve çıkmak diye bişey var. Borsada düzeltme olacak ama n
    Bu sadece daha yukarı gidşten önce bir düzeltme olacaktır. Eğer borsanın düzeltme yapacak diye bekleyim derseniz hisseler kaçar gider. Rygyo nin yüksek miktarda kendi malı kiralanabilir alanları 1milyon metrekareye ulasmak üzere. Gerçek ozmal değeri ve cirosunun değeri 2 milyar TL ye yakin. Hisse geri alimi olacak yeni hedefler belirlenecek sur yapı projesi var. Yani beklentileri çok ve gerçekleşmemiş durumda. Diyeceğim o ki asla asla bu hisseyi haftaya satarım diye almayın. 2018 sonu benim hedefimdi.kisa vadeli hedefim ise ramazan sonu felan

Sayfa 39/401 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •