Originally Posted by
Bear_Bull
sağolasın ABKA,
o olaydan büyük ders aldım.
kendime hesap zarar etsede nasılsa 2 günde çıkartırım diye çok güveniyordum, gerçekten zararı 2 gün olmasada 1hafta~~1 ay çıkartıyordum.
ama orda piyasa yapıcının kotasyon yazmaması feleğimi şaşırttı. pazarlıkla piyasa yapıcıdan usd 6,80 iken 7,20 den poz kapatmakta zararı katladı tuz biber oldu.
sonrasında
ilk 4 ay bir kar bir zarar yerimde saydım ne yaptıysam olmadı
az bi parayı çektim 2. el kızımın üstüne araba aldım düğününe kadar durumu düzeltemezsem sana faydası olur dedim
şükür düzelttim durumu hem kolaylıkla , 2 ay önce düğününde de oyuncak araba yanına Arabasının anahtarını kurdeleyle gelinliğine taktım.
2019 kar ettim zarar ettim sonuçta yılı fena sayılmayacak karla kapadım.
2020 başından itibaren hesap koptu gitti (ana paraya göre çok büyük bişey oldu sannetmeyin;)
arkasına bu xbnk ve x30 senaryom cuk diye oturunca oda 2 ye katlattı.
yukarıda yazdığım gibi 2 kere daha katlarsam hedefteyim.
sonrası emeklilik eveden işlem ve yan tarafta şimdiye kadar yazdığım denediğim 30-40 tane robot çalışsın dursun.
bende öylesine takılayım diye düşünüyorum.
o zor zamanlarımda manevi destek olan iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkür ve selamlarımla.
Türk filmi gibi hikaye...sonu da mutlu bitmiş
Şaka bir yana, çok sevindim...Kendi adıma, olabilecek en kötü senaryoyu düşünüyorum senin başına gelenlerden sonra...zaten tedbirliyimdir, daha da dikkat eder oldum.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri