Sayfa 39/1000 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    dolar

aylık

yeni bir papaz olmazsa
    çıkışı bitiyor artık.
    kanal 8.40da bitiyor

Siz tekniği seviyorsunuz.
    Dolar / ruble ve dolar/TL grafiklerine bir bakın. Benzerlik görecekmisiniz?
    Ruble /tl paritesine göre de dolar/tl de 8.50 ler zirve olabilir.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,249
     Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Bereketini gör üstad. Viop pasta paylaşmanız mümkün mü
    Bear_Bull
    @BearBull26

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    sağolasın ABKA,
    o olaydan büyük ders aldım.
    kendime hesap zarar etsede nasılsa 2 günde çıkartırım diye çok güveniyordum, gerçekten zararı 2 gün olmasada 1hafta~~1 ay çıkartıyordum.
    ama orda piyasa yapıcının kotasyon yazmaması feleğimi şaşırttı. pazarlıkla piyasa yapıcıdan usd 6,80 iken 7,20 den poz kapatmakta zararı katladı tuz biber oldu.
    sonrasında
    ilk 4 ay bir kar bir zarar yerimde saydım ne yaptıysam olmadı
    az bi parayı çektim 2. el kızımın üstüne araba aldım düğününe kadar durumu düzeltemezsem sana faydası olur dedim
    şükür düzelttim durumu hem kolaylıkla , 2 ay önce düğününde de oyuncak araba yanına Arabasının anahtarını kurdeleyle gelinliğine taktım.

2019 kar ettim zarar ettim sonuçta yılı fena sayılmayacak karla kapadım.
    2020 başından itibaren hesap koptu gitti (ana paraya göre çok büyük bişey oldu sannetmeyin;)

arkasına bu xbnk ve x30 senaryom cuk diye oturunca oda 2 ye katlattı.
    yukarıda yazdığım gibi 2 kere daha katlarsam hedefteyim.
    sonrası emeklilik eveden işlem ve yan tarafta şimdiye kadar yazdığım denediğim 30-40 tane robot çalışsın dursun.
    bende öylesine takılayım diye düşünüyorum.

o zor zamanlarımda manevi destek olan iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkür ve selamlarımla.
    Türk filmi gibi hikaye...sonu da mutlu bitmiş

Şaka bir yana, çok sevindim...Kendi adıma, olabilecek en kötü senaryoyu düşünüyorum senin başına gelenlerden sonra...zaten tedbirliyimdir, daha da dikkat eder oldum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Teşekkür ederim pasta için.

Dolar belki 8.50 lerden sonra
    BİST de dola bazlı dip yapmış olacak.
    Sonrasında bistde dolar bazlı çıkış yılları başlayabilir

6. AB liderlerinin perşembe-cuma günü düzenleyeceği zirvenin gündeminde olmamasına rağmen Yunanistan ve Güney Kıbrıs'ın Oruç Reis'in geri dönmesi nedeniyle Türkiye'ye yönelik acil eylem talep etmesinin beklendiğini belirten diplomatlar, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas'ın Oruç Reis'e tepki olarak bu haftaki Lefkoşa-Atina-Ankara turundan son durağı çıkardığını açıklamasına rağmen Başbakan Angela Merkel'in bu aşamada yeni yaptırım düşünmediğini aktardı.

Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Yıllar önce çok büyük paralar kaybedip sıfırladıydım kendi işimi kurdum 2 kat çalışıp çok kaznamadım kaybetiğimi geri almak için geri döndüm ama malesef yine kaybetim yükselecegini bildiğim halde buraları okuyarak etkilenip kısaya döndüm ve malesef baya yine yara gördüm tüm hesabı kapatıp burayı bir an önce terk ediyorum.
    Yükselediği zaman yükelecek dediydimciler ciler çıkıp onlar bağırıyor düşünce düşecek dediydimciler deyip onlar bağırıyor, Benim gibi saftiriklerde iki arada testere oluyor hayata başarılar.
    Adam hiseyi kötülüyp bir bakmışın hisseyi deli longlayıp prim yapıyor.
    Hocam geçmiş olsun.Bir işiniz varsa durumunuzu toparlarsınız. Belki de buradan aldığınız dersle hayat sizin için daha da güzelleşir. Demekki hayırlısı böyleymiş... Zararın neresinden dönülürse dönülsün kârdır. Hayat devam ediyor... Sağlıcakla kalın...

dolar saatlik

her boğumda zıplamış.
    şimdi yine geldi boğum

Sayfa 39/1000 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •