Sayfa 39/844 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 305 - 312 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

600 bin tl sermayeli holding, bizim evin köşedeki bakkal mahmut abinin dükkanın sermayesi 750 bin tl

2. Aslında 2002 yılına kadar sermaye artışları güzel ufak ufak yapmış taaki 2002 de son kez o zamandan bu zamana hareket yok.

Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    aslında 2002 yılına kadar sermaye artışları güzel ufak ufak yapmış taaki 2002 de son kez o zamandan bu zamana hareket yok.
    2 sene önceki genel kurula katıldım söz verdiler ama yapmadılar

4. Hatırladım olabilir;yaparız ederizli konuşmuşlardı o sene bu sene mi acaba

5. Gene 220 nin biraz üstüne çıkıp sert dönüş.Rahat bir şekilde 225 üstüne atıp orada kalamıyor.

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    600 bin tl sermayeli holding, bizim evin köşedeki bakkal mahmut abinin dükkanın sermayesi 750 bin tl
    şirket iyi yolda..sermaye artırma ihtimali devam ediyor..temel çok önemli. adamlar gökdelen bile yaparken temeli güçlendirmek için ne kadar uğraşırlar..temelden sonra binayı kısa sürede dikerler burdada aynı sistem vardır.
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Güzel bi benzetme olmuş.Yeterki kar rakkamları güzel gelsin çalışan bir şirket olsun gerisi bence kendiliğinden gelir.Aslında şu olduğu pazardan bile çıkma haberi iş yapar ne bilim sermaye arttırımı haberi ayrı bir güzel olur.Çok uzun süredir bu ve sip teki diğer 2 hissede beklemekteyim.Onlarda güzel işler yapıyor ve sermayeleri yok denecek kadar küçük biri yüz bin biri iki yüzbin(bu sermayede şirket kaldımı demeyin).Biraz erken almış olabilirim ama emeklilik ikramiyesi gibi.Elbet birgün beklentim gerçekleşecek.Herkeze bol kazanç.

8. Vay arkdaş 220 nin üstüne at oralarda kal artık.Sanki duvara çarpıyoruz.

Sayfa 39/844 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •