Sayfa 39/505 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 305 - 312 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Niye üstünden defalarca geçilen piyasaya yedirilmiş hisselerden alsın ki..
    1,40 maliyetli milyonlarca lot A1 gsyo oldu..
    Bunu herkes unutur..
    2 seneye kalmaz bunu kat be kat halka arz eder uzerindende 3-5 defada tur bindirir..
    100 milyonu en az 5 defa üstüne tur bindirmezse borsayı birakırım..
    Halka aez eder..diger yan şirkete satar sonra yine cok ucuza alır..üstüne defalarca operasyon vurur..bedelli bile patlatır..
    Hem o parayı katlar hemde sadece kariyla bir sürü taşeron firma icat edip bu olayı ömrü yettiğince tekrarlar..
    Patronların çoğu maalesef voleyi böyle vuruyor..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şak diye 105 milyon Tl çıkarmış ya la...Madem bu kadar paran var bizden ne diye A1 Capital'e 38 milyon Tl borç verdin haysiyetsiz. SPK'ya yazacağım bunu.
    Birsey tutturamayiz şikayet ile . Herşey yasaya uygun.
    Risk sermaye , sizce RTA hissesine çağrı yapar mı?

Eğer RTA ger ekten iyi bir hisse ise, patron RTA yı aldirtir.

Belki de bu al gülüm ver gülüm şirket içi alışveriş, RTA yı piyasadan alabilmek ve sonra da gelin etmek içindir
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Belki de bu al gülüm ver gülüm şirket içi alışveriş, RTA yı piyasadan alabilmek ve sonra da gelin etmek içindir
    grup şirketine yatırım yapamaz

3. [
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    grup şirketine yatırım yapamaz
    Kendi sirketinin hissesini sermaye yatırım fonuna alamaz mı?

Mesela YKB fon, koç hissesi alamaz mı?
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. Ah La Fontaine La Fontaine

5. Uzun zamandır bakmıyordum investinge bakayım dedim pişman oldum. Yatırımcıların durumu rezalet millet isyanlarda hakikaten nasıl bir adam bu hem şikayet ediyor hem genel kurullarda mavi boncuk dağıtıyor yani pes diyorum. İkiyüzlülük diye bir kavram var ya tam bence bunu temsil ediyor hatta görüyorum arttırıyorum 3 yüzlü adam bu

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Ah La Fontaine La Fontaine
    Göçüyoruz artçı sarsıntı meydana geldi tahtada yine

Sıkı tutunun , tahtada biriken gaz salınıyor her artçı da

Fay hattı üzerinde değiliz

Grizu bu.

7. Benim gibi dünyanın en sabırlı adamını bile çileden çıkarttın ya helal olsun ne diyeyim sana 3 yüzlü adam

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Göçüyoruz artçı sarsıntı meydana geldi tahtada yine

Sıkı tutunun , tahtada biriken gaz salınıyor her artçı da

Fay hattı üzerinde değiliz

Grizu bu.
    Eminim öyledir hocam Şu investingin haline bakın.Millet spk yı arayın gerekirse dava açalım moduna girmiş..İçlerinde de sizin ve bazı arkadaşlar gibi her fırsatta siyasete dem vuranlar da var ne hikmetse.Hep diyorum körü körüne kısır siyaseti bırakın objektif olun doğruyu yanlışı söylemesini bilin.Şimdi ağlayanlara diyorum ki demek ki adalet herkese lazımmış.Bugün itibariyle bu iğrenç RTA macerama son veriyorum.Allah kim kimin için ne düşünmüşse nasıl bir eylemde bulunmuşsa misli ile kendisine de nasip etsin.Hissede yaşanan mağduriyeti dile getiren mücadele eden sadece olaya siyasi tarafından bakmayan tüm arkadaşlara bu zaman akadr ki destekleri için teşekkürler.Herşey gönlünüzce olsun...

Sayfa 39/505 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •