Çuval formasyonu devam ediyor.....sistemler al da...ama 1 saat sonra ne olur,bilinmez...
Çuval formasyonu devam ediyor.....sistemler al da...ama 1 saat sonra ne olur,bilinmez...
Mal bu agalar neresinden nasil bakarsan bak anlamlandirilabilitesi var ama boş
Ayi ihtimalleri
Wolfe wave formasyon
Yukselen takoz
Ending diagonal
Megafon depe - (boyle bisey var mi)
1. Dalgasi uzatmis Terminal bu cok tehlikeli aman haaa
Elmas formasyon (bu daha olusmamis ama tam yarisi bugun olismus olabilir
Sec begen
Boga icin formasyona grerek yok pandemide mallanan adama gore hic biseyyok kulaginin ustine yatiyor kanallar falan belli yukari gidiyor iste) taze yeni bogaya bisey diyemem.ama yukatdaki grafikte.tarihi TL tepe yukari kirinca aldiysa o adamda haklidir teknige gore... Anektar olayi zaten gundemde
![]()
Indikatore faaln girmeyecegim inanmiyorum sahsen.. teknik analiz olmaz olsun. inanansim gelmiyor olmasada olur. Detaya girmeyeksin girdikce cikilmiyor. Error veriyor.. Ozetle bu seviyeden dunya borsalarinin en buyuk yukseliisde olsa dususude olsa teknik analiz tarafinda nema proplemo olayi var.. Hep olmustur olacaktir..
Abka abi gelmiş, hoşgelmiş
Hamdım Piştim Yandım
reisim ,100 kontrattı...o kadar long olmuştum...son bir yılda 140 kontratı hiç geçmedim..Kademeler boş ve hızlı..
Birileri sürekli'' short short deyince ben de 200 dedim''....hemen ceza alınca cevap veremedim..ama aslen 100 kontrat vardı...ama yön konusunda sinyal güçlüydü..
shortta belki 200 kont. yapılır ama longta, geceye kalarak 200 kontrat çok sıkıntılı olur..sabah olmaz.
Senin mapustan çıkmanı bekledim abi.
Anektarı paspasın altına koydum, iyi günlerde kullan
Şu dakka itibari şort ile bağım kalmamıştır
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri