Sayfa 39/465 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 3714 madde; 305 - 312 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    ha haa haaa güzel soru.

yalnız, korkarım forumdaki evini kiraya vermeyen konutçular yüzünden konut piyasası kilitlenecek, ülkeyi konut krizine sokacaklar

Her birinde 3-5 ev olsa nerden baksan toplam 30-40 ev stoku var ellerinde.
    bolca dalganızı geçin hocam.

ben de zamanında balon yok, ev fiyatları uygun diyenlerle çok dalga geçmiştim, Allah tan jeton geçte olsa düştü aldım evi.

basit bir hesap yapalım ortalama ev 3 milyon, ev boş olursa 10% daha pahalıya satman mümkün.

aylık kira ne kadar hadi 8 diyelim, kabaca boş ev kabaca 3 yıllık kirasını çıkarıyor.

vergisini tamirini kiracıyla kavgaları da hayatınızdan çıkarırsınız.

şu an nispeten aylık nakit akışına ihtiyacı olan nispeten dar gelirli insanlarda da evler var, onlar bıkıp satmaya başlayınca nakit akışını öncelik almayanlara geçecek evler.

asıl macera o zaman başlayacak.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. TOKİ Toplu Konut yapıyor....

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Kendi dışkısını yiyen medyatik proflar günde 5 kere "satılık ana akım medyada" korku pompalarken,
    böyle aksini söyleyen kişiler ancak ufak tefek haber sitelerinde sesini duyurabiliyor.
    Ama günde 5 öğün pompalanan yalan haberlerin arasında kaybolup gidiyor tabi ki.

https://kisadalga.net/haber/detay/dr...mektedir_81072

Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

İzmir'de Doktor Bu Ne Olayı ;

Özlale: Seçilirsem binlerce belediye işçisini işten çıkaracağım

İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, “53 bin belediye çalışanı var. 53 bin kişinin yaptığı işi 25-26 bin kişi de yapabilir. Binlerce belediye işçisini partisine bakmadan işten çıkaracağını açıkladı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...acagim-2118466

Bankamatik çalışanlar ...

part marti fark etmez bütün devlet daireleri-belediyeler ,

yani ödemleri vatandaşın sırtına yüklenmiş yerlerde

maalesef...

Zaten KK'da demiyor mu ?

" belediyelerimize talimat verdim " oldu bitti...

bu chp'ye özgü değil

bütün Türkiye'de iktidar/muhalefet farketmez durum/vaziyet hep aynı...

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Kendi dışkısını yiyen medyatik proflar günde 5 kere "satılık ana akım medyada" korku pompalarken,
    böyle aksini söyleyen kişiler ancak ufak tefek haber sitelerinde sesini duyurabiliyor.
    Ama günde 5 öğün pompalanan yalan haberlerin arasında kaybolup gidiyor tabi ki.

https://kisadalga.net/haber/detay/dr...mektedir_81072

İyi de zaten bu bilinen bir şey.İstanbul içinden fay geçer diyen tek bir prof a rastlamadım ben.Hepsi fay denizden geçiyor diyor.Yalnız bu fayın yarattığı deprem istanbulu bırakın tüm marmarayı etkiler diyorlar.Bu prof un dediği şey benim anladığım fay hattı ile ilgili yasaya dayanarak istanbulda işlem yapamazsınız şeklinde.E bu işin biraz bürokratik ve yasal kısmı ile ilgili.Yoksa bu prof da istanbul depremden etkilenmez deprem olmayacak falan demiyor.

8. ...........................

Sayfa 39/465 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •