Sayfa 39/614 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 4910 madde; 305 - 312 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1. eskiden bastımı tam basardı.artık elini korkak alıştırıyor.10 kademe ne ki.daha fazla kaptırmaktan mı korkuyor acaba ?
    yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by Ufuk35 Yazıyı Oku
    eskiden bastımı tam basardı.artık elini korkak alıştırıyor.10 kademe ne ki.daha fazla kaptırmaktan mı korkuyor acaba ?
    16.Şubat 2017 günü 38-40 tl.den sattıkları malları hala yerine koyamadıkları için,
    spek maalesef korkak oldu. Malları toplamak için baskı kurmaya devam ediyor.
    Malları kaptırdığı için endeks yükselsede fiyatı yükseltemiyor. Ama endeks
    düşerken fiyatı aşağıya çekmesini biliyor. Endeks 98 bine geldiği için kimsede
    malını satmıyor. Beklemeyi tercih ediyor. Spekte bu fiyatlardan geri almak
    için devamlı fiyatı baskı altına alıyor. 3,5 aydır çark böyle dönmeye devam ediyor.
    Bedelsiz sermaye arttıırmı olabilirmi diyorum. Fakat bu İtalyanlar şirketi sağdıkları
    için, Sermaye arttırımın gelmesi pek olanaklı gelmiyor.
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Tahta Yapıcının bir tarafı g.. ü öyle korkmuşki, şimdi debeleniyor.

4. iki yıldan beri bu kağıtdayım. hiç alım satım yapmadım. mübarek kağıt bari bu gün tavan ol baride tüm yatırımcıların yüzünü güldür. ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by akhunabey Yazıyı Oku
    iki yıldan beri bu kağıtdayım. hiç alım satım yapmadım. mübarek kağıt bari bu gün tavan ol baride tüm yatırımcıların yüzünü güldür. ytd.
    2 yıl dün gibi.benim gibi 10 yıldır kağıtta olanlar var.yapabileceğin sadece sabır ve eğer yapabiliyorsan küçük al satlarla maliyeti düşürmek.o da bukadar beklemişken riskli olabilir.
    spek borsanın geleceği yerleri hesap edemedi ve yanlış hamle yaptı.aşağısını hedefleyerek dökebileceğini düşündü.veya üçün beşin hesabınının peşinde değil zaman geçiriyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Ufuk35 Yazıyı Oku
    eskiden bastımı tam basardı.artık elini korkak alıştırıyor.10 kademe ne ki.daha fazla kaptırmaktan mı korkuyor acaba ?
    kısa vadede 38,35 lerde direnci var

[IMG][/IMG]

fakat anladığım kadarıyla uzun vadeli yatırımcısın haftalık log grafikte death cross olmuş yani 200 ema 50 emayı aşağı kesmiş bu olumsuz şimdilik fakat orta uzun vadede iyi bir çıkış için bugünkü değerle 40 üzerine atmalı bu değer zamanla daha aşağılara gelir

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

7. sayın Emirdağlı teşekkür ederim paylaşımınız için.spek aşağıya düşürürse yedek mermiler hazır.ama yukarı sürerse kendi kazanır.

8. Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 39/614 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •