Sayfa 390/505 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon
Arama sonucu : 4037 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. O kadar farklı ve çok konu var ki kafamda sadece birkaçını sizinle paylaşıyorum, öncelikle bu hissenin temel yapısında zerre bozulma yok, teknikten çok anlamam ama asla inkar etmem, onu bilen arkadaşlara bırakıyorum, benim en önemli sorum şu, CİTİBANK Mayıs ayı takasında hiç ortada yokken şimdi nasıl oluyor da 1 numara oluyor? Bu şirketin %75 halka açık olduğunu düşünürsek acaba birileri bu şirkete dair iştahları kabarmış olabilir mi? Kafamda bir sürü deli sorular ve sadece şunu biliyorum :Bedava peynir sadece fare kapanında. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın

2. Kafein de neler oluyot

Ya ben bu işten anlamıyorum ya da birileri mal topluyor. Aynen Naten de olduğu gibi uzunca süre olumlu haberlere hiç tepki vermedi. Sonra yeterince toplayınca aklı başına geldi ve yürümeye başladı. Nayen de küçük uatırımcıyı bıktırdı. Aynen kafein de de bıktırıcı seanslar yaşanıyor. Yahu bu şirketin kasasına 6 aylığı etkileyecek şekilde 80 mikyon civarı para girdi. 6 aylığında sermayenin 3 katı kadar kar geleceği neredeyse toplama işlemini yapacak kadar belli . Aynen natendeki halka arz ve sonrasında açıklanan müthiş ihale gibi. Bunda da kontra yeni iyi bir haber gelebilir. Mesela yeni bir ortaklık gibi. Ha bir de milleti korkutmak için midir neden bikemiyorum iştiraklerden sorumlu gm yardımcısı 5000 lot mal satmış. Vah vah çok korktuk. Gerçekten burafa da bir süre daha canımız sıkılır. Ama 6 aylık açıklandığında ne yapacaklar acaba?
    Az sabır gerçek yatırımcılar için.

3. Uyarı

Bu arada yukarıda yazdıklarım 30 senelik bir küçük yatırımcının tecrübelerinin ve duygularının sadece paylaşımıdır. Lütfen al veyasat tavsiyesi olarak kullanmayın. Yatırım önerisi olarak algılamayın. Saygılar

4. gün.. olursa güzel olur.. olmaz ise canı sağolsun..

5. ne yordun be hacı.. buralardan dökülenler oluyor mu ki..

6.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    gün.. olursa güzel olur.. olmaz ise canı sağolsun..

resimleriniz hep CENNETİ gösteriyor

7.  Alıntı Originally Posted by batanborsacı Yazıyı Oku
    resimleriniz hep CENNETİ gösteriyor
    resimler bazen tutuyor, bazen tutmuyor, bazen de zaman alıyor.. tutanlardan iyi kazanıyoruz.. tutmayanları stopluyoruz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Smartiks'in İmtiyazlı hisselerinin Oy çoğunluğunu topluyor şimdi de. İlginç bir durum doğrusu.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 390/505 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •