Endeks 5200 üstü kapanış yapmalı. 5200 ihlali iyi olmaz. Bu enflasyonda hızlı hareketler sadece korkutma olarak kalacak. 2-3 haftaya endeks 5700 üstüne tekrar gelir.
Verilen zamlar, Eyt meselesi derken 2023 yılında enflasyon bir önceki seneden fazla olacak. 2023 sonunda endeks hangi siyasi parti olursa olsun 9-10 bin leri görür
Endeks sabahtan bu yana bahane arıyordu.
Sanki seçimin biraz erkene alınması sürpriz
Balinalar gün doğdu yine
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Endeks şimdide doğu perinçeği fiyatlıyor zuahhah
Garanti Bankası ve Halkbank bile tabana oturdu...
Endekste uzun zamandır görmediğimiz bir düşüş yaşadık...
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Sabah 500 lot 95ten sattım, 94ten aldım. Yalan dolan dalga dümen diyen olursa ayıp eder, paylaşırız derken böyle böyle maliyeti 101lere çektim. Lotumuz 3bin, hedef bedelsiz bölünme, bin lira da tekelin hakkı. Başka türlü çekilmiyor Sasa ama seviyoruz. SASANİYİZ.
Yüksek lota ve yüksek maliyete sahip dostlara da sabırlar dilerim. Bedelsiz bölünme ruhu, umarım moral olacaktır. PTA Açılış reklamları da başladı, sabredeni mutlu edecektir Sasa. Sasa'yı bir seneden fazla tutan herkes kârdadır, moralinizi bozmayın. Lot sayısı azalmıyorsa ve paraya acil ihtiyaç yoksa sıkıntı yok. Sasa yatırımcı tavsiyesidir. Lotunuza sahip çıkın. Fiyata takılmayın. İyidir Sasa.
Ayrıca pek teknik işlerinden anlamıyorum ama 4800lerden 5600lere soluksuz gelen endeksten, 45bine gitmesini bekleyen yoktur diye düşünüyorum. Borsa TL üstünden 10 çeyrek bilanço fiyatladı sanırım:/ Aya mı gitsin ne yapsın...
Yer İmleri