Tarifeler 90 gün ertelenecek haberini yayıp,endeksi yükselttiler.
Beyaz Saray: Tarifelerin 90 gün erteleneceği haberi doğru değil - CNBC
Tarifeler 90 gün ertelenecek haberini yayıp,endeksi yükselttiler.
Beyaz Saray: Tarifelerin 90 gün erteleneceği haberi doğru değil - CNBC
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Sistem hepsinde SAT a döndü,
Tarifelerin Çin dışında diğer ülkelerde 90 gün erteleneceği haberiyle pozitife geçti, yalanlanma haberiyle tekrar negatife döndü ve kapanış -%1.3 oldu, genede gün içi -%5 den pozitife geçmesi ve kapanış rakamı iyi bence!
VİOP30 da pozitif kapanış yaptı!
Trump dün beyaz saray oval ofiste Netenyahu'nun yanında Tüekiye'yi övdü. Erdoğanı Seviyorum dedi.
Netenyahu'ya:"Türkiye 'ye karşı makul ol.." dedi.
Özetle; Netenyahu Erdoğan'ı Trump'a şikayet etti ama Umduğunu bulamadı..
Ytd..
Netenyahu, ordusu 3 cephede savaşan bir ülkenin acımasız başkanı, haberleri izlersen palavra, şikayet, sızlanma veya beddua ile pek işlerinin olmadığını görürsün.
Trump Erdoğan'a seviyorum dediği için sevinçli olan bir kesim var. Aynı gün Gazze ile ilgili de bazı şeyler söyledi, orada yaşayanlar başka ülkelre gitsin bizim de dahil olduğumuz yeni bir yapılanma olacak dedi, zaten planlarını videolu olarak açıklamışlardı.
İkiliyi hem fikir olarak kabul ediyoruz bu durumda???
9.04.2025 Çarşamba günü 21.04 e dokunmasına itirazım olmaz ama kırmasına itiraz ederim..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Borsalar, resesyon sırasında tipik olarak birkaç ay boyunca keskin bir şekilde düşmeye devam eder, yaklaşık altı ay sonra dibi görür ve genellikle ekonomi kendisini toparlamaya başlamadan önce toparlanır.
Resesyon tahminlerinin %80 e çıktığı bir zamanda kumar oynamak son derece tehlikelidir.2008 krizinin dibinden alanlar inanılmaz paralar kazandılar.(Ben de dahil)
Yer İmleri