Sayfa 391/469 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Yargıtay genpower jeneratörün iflasını onaylamış sanırım. Ne olacak bundan sonra . bilgili arkadaşlar bilgilerini yorumlarını aktarırsa sevinirim

2. Ne olacak BALMU kardeşim 0,04 krş. Hurdacıya verecen başka bir şey olacağı yokmuş[emoji34]

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    Ne olacak BALMU kardeşim 0,04 krş. Hurdacıya verecen başka bir şey olacağı yokmuş[emoji34]

Umutla yaşadık yaşadık buda hüsran oldu. Ne diyelim. Herkes hakkettiğini yaşar umarım .

4. https://m.facebook.com/GENPOWERBEST/...pe=3&source=48 buda özbekistana gönderilen 2 tane 900 KVA jeneratör. Bu nasıl iş hala anlamadım. Madem yargıtay onadı bu saatten sonra borçluların borcu için fabrika gayrimenkul vs satılır borçlulara verilir. Üretime devam etmeleri hala ne mantık ozmn.

5. Sn; BALMU
    Aaldığım duyumlara göre K.ırak dönüşü havaalanında Müjdat uslu göz altına alınıp tutuklanmış, cezaevine girerken kendini yere atıp kalbim sıkışıyor diye, şimdi de hastanedeymiş, kapısında da 2 polis varmış. Bu bilgi doğrumu?

6. Eğer doğruysa Allah Nuri beyin vs. kişilerin Beddualarini öbür dünyaya bırakmamış.

7.  Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    Sn; BALMU
    Aaldığım duyumlara göre K.ırak dönüşü havaalanında Müjdat uslu göz altına alınıp tutuklanmış, cezaevine girerken kendini yere atıp kalbim sıkışıyor diye, şimdi de hastanedeymiş, kapısında da 2 polis varmış. Bu bilgi doğrumu?

Sn.Apsuvahamza

İlk defa duyuyorum böyle bir bilgiyi. Doğru mudur bilemiyorum. Doğruysa aldığı ahlar bununla kalmaz zaten. Daha çok kalbi sıkışır

8. Biz beddua etmek istemiyoruz alın terimizi emeğimizi bize geri versin yeter üzerine işleri rast gitsin diye dua bile ederiz ama nafile fabrikaya kadar gittim ********ler kapıdan içeri sokmadılar insan bir buyur eder çay kahve söyler düşman olsa böyle muamele yapılmaz beter olsun...

Sayfa 391/469 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •