0.77'den aranızdan ayrıldım. Şimdilik geri dönmeyi de düşünmüyorum. Kanser etti beni, kalanlara bol kazançlar...
0.77'den aranızdan ayrıldım. Şimdilik geri dönmeyi de düşünmüyorum. Kanser etti beni, kalanlara bol kazançlar...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Keşke bize de bir hareket yapsa da kaçsak bu lanetten. Böyle değildi bu. Neler olduysa hırsız haydut doluştu buraya sözüm dışarıya. Kar etmeyi zaten geçtik de günden güne diplerin diplerini test ediyor. Hatta milyonlarca satışlarla oturuyor oralara. Defter değeri diyenler olmus da bize ne adamların defterinden. Bankayı üzerimize yapacak halleri yok ya. Bizi ilgilendiren kaça alıp sattığımız. Duygusallığa gerek yok. Bistin ya da ülkenin halı de demeyin herkes bir hikaye uydurup ayrışıyor. Bunu ortalık malına çevirdiler gidiyor.
A
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün kendini TRUMP sandı REİS !!Alayına çattı!!
Biz battık!!
A
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş kaça alıp sattığını bakiyorsan limon al sat soğan al sat büyükbaş al sat hiç bilmiyorsan dolar al sat bu hisse senin neyine al ve satsa amacın, hisse almak demek ortak olmak demektir sen şimdi gel 10 bin sen koy 10 bin ben koyayım ortak iş yapalım dersem benim kim olduguma, bugüne kadar ne yaptigima yapacağımız işe sektöre, müşterilere, arzına talebine b.kuna pusurune bakmayacak misin ? Vereyim 10bin 1 ay sonra 11 alayım diyeceksen ortak olalım al sat ne dersin? Hisse almak demek ortak olmak demektir. Defter de şirketin seceresidir ne almış ne vermiş kime vermiş kimden almış vs.vs. bu kadar boş yapmayın borsa bu intihar eden var bu işlerde al sat isteyen soğan alsın satsin. Risksiz en kotu evinde yersin.
4 senedir TSKB ve tsgyo dayim. BIST dediğin yerde ne şirketler var ki katrilyonlarla oynayıp hisselerini speklerin elinde oyuncak ettiriyorlar. SandP nasdaq mi sanıyorsunuz burayi. Ecnebinin bile kumar seveni gelir biste. Ki onlar bile bizden çok kalır bir kağıda yapistiginda. Ky sin nihayetinde adam oynuyor fiyatla sen de kirintilardan topluyorsun işte bir seyler. yatırdığın üç beş kuruşla hangi bankaya ortaklıktan bahsediyorsun. sogan al bilmem ne nedir kibar olun az. trade den bahsetmiş miyim ben az okuyun. Elimde 1.05 den alınmış TSKB bile var. Defter işi edebiyattır bistte. Propolis in dili olsa da konuşsa.
0.69-70'den TSKB aldım bu gün de. bu hisseyi bu fiyatlardan satanın düşüncesi ne acaba?
BIST'te daha ucuz hem bedelsiz hem de temettü veren hisse mi bulacak?
Buffet'ın dediği gibi ne alacaksanız ucuzken alın, çorap bile alsanız ucuzken alın.
Yer İmleri