Sayfa 391/602 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kerkenez Yazıyı Oku
    Varmıdır bugün genel kurula gidecek çok istememe rahmen katılamıyorum sağlık problemleri sebebi ile kim bilir ne kadar güzel kulisler dönecektir. Katılan arkadaşlardan olumlu olumsuz güzel bilgileri bizlerle paylaşırlar ise seviniriz.
    Sn. Kerkenezin dediği gibi Genel Kurula katılacak ortaklar izlenimlerini paylaşabilirse çok seviniriz.

2. Tahtacı msci dinlemiyor sanırım çıldırdı baskı baski

3. Arkadaşlarlar genel kurul harika geçmiş. Yurtdışı büyümeye devam, yurtiçi ve yurtdışında bazı kapasite artışları gündeme gelebilir. Özbekistan bu yıl üretim yapacak gibiymiş. Yeni sürprizler de olabilir tabi. Bir arkadaşımın notları hayırlı olsun genel kurul.

4.  Alıntı Originally Posted by Baturalpi Yazıyı Oku
    Arkadaşlarlar genel kurul harika geçmiş. Yurtdışı büyümeye devam, yurtiçi ve yurtdışında bazı kapasite artışları gündeme gelebilir. Özbekistan bu yıl üretim yapacak gibiymiş. Yeni sürprizler de olabilir tabi. Bir arkadaşımın notları hayırlı olsun genel kurul.
    Bedelsiz gibi mi

5.  Alıntı Originally Posted by Cemilsavar Yazıyı Oku
    Bedelsiz gibi mi
    Yeni yatırımlar anlamında...

6. En çok beklenen sanık Özbekistanin devreye girmesi

7. İşte bu sabah demek istediklerim buydu genel kurulda konuşulanlar stabil olması gerekenler konuşuluyor ama toplantı öncesi ve sonrası ikili üçlü muhabbetler şirket yöneticileri ile farklı duyumlar yada öngörüler duymamıza sebep oluyor aktarılanlar güzel duyumlar teşekkürler @baturalpi
     Alıntı Originally Posted by Baturalpi Yazıyı Oku
    Arkadaşlarlar genel kurul harika geçmiş. Yurtdışı büyümeye devam, yurtiçi ve yurtdışında bazı kapasite artışları gündeme gelebilir. Özbekistan bu yıl üretim yapacak gibiymiş. Yeni sürprizler de olabilir tabi. Bir arkadaşımın notları hayırlı olsun genel kurul.

8.  Alıntı Originally Posted by kerkenez Yazıyı Oku
    İşte bu sabah demek istediklerim buydu genel kurulda konuşulanlar stabil olması gerekenler konuşuluyor ama toplantı öncesi ve sonrası ikili üçlü muhabbetler şirket yöneticileri ile farklı duyumlar yada öngörüler duymamıza sebep oluyor aktarılanlar güzel duyumlar teşekkürler @baturalpi
    Rica ederim. Bilgi paylaştıkça çoğalır...

Sayfa 391/602 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •