Sayfa 391/1024 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Burgan 14.25'e mi çıktı bugün? Miktar ne kadar?
    Yeni giris, 500K+

2. Bankalar merkez bankasına TL verip dolar alıyor swap yapıyor böylece elinde dolar GEÇİCİ BİR SÜRE artıyor yani dolar satmak ve TL kredi vermek için alan açılıyor.. En ufacık bir olumsuzlukta merkez bankası Swapta sorun çıktığında piyasaya verediği yaklaşık 22 milyar dolar civarında Dolar karşılığı krediyi piyasadan talep ederse doları aniden çok yüksek rakamlarda göreceğiz..Çünkü bankalar merekzden borç aldıkları dolarla piyasayı fonluyor...bu sistem uzun süre gitmez ve bu rakam piyasadan kapatılınca dolarda vahim sonuçlar doğar...YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR.

Burgan swap varmı?

4. Burgan'da internet subesinden sinirsiz ve ucretsiz EFT yapabiliyormuyuz? Hesap isletim ucreti/EFT ucreti falan talep ediliyormu?

Alıntı Originally Posted by scobanx Yazıyı Oku
    Burgan'da internet subesinden sinirsiz ve ucretsiz EFT yapabiliyormuyuz? Hesap isletim ucreti/EFT ucreti falan talep ediliyormu?
    İnternet şubesinden sınırsız EFT yok, belli miktarın üstüne yazılı talimat istiyorlar. MT ile iyi pazarlık yapıp masrafsızlık tanımlaması yapmasını isteyin. Ben bu banka ile çalıştığım dönemde hiç masraf ödemedim.

6.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Bankalar merkez bankasına TL verip dolar alıyor swap yapıyor böylece elinde dolar GEÇİCİ BİR SÜRE artıyor yani dolar satmak ve TL kredi vermek için alan açılıyor.. En ufacık bir olumsuzlukta merkez bankası Swapta sorun çıktığında piyasaya verediği yaklaşık 22 milyar dolar civarında Dolar karşılığı krediyi piyasadan talep ederse doları aniden çok yüksek rakamlarda göreceğiz..Çünkü bankalar merekzden borç aldıkları dolarla piyasayı fonluyor...bu sistem uzun süre gitmez ve bu rakam piyasadan kapatılınca dolarda vahim sonuçlar doğar...YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR.
    Mb nin rezervi belli çıkacağı en yüksek swap değeride belli o gün gelince herkes hakkettiğini bulacak siz kendi görüşünüzde haklısınız

7. garanti 105k ya 32 günlük 12,90 6 aylık 12,50 verdi

Bu nasil oluyor ufak bir buyuk sehirde 10.25 ve 10.45 anca veriyo bu banka.......

Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    garanti 105k ya 32 günlük 12,90 6 aylık 12,50 verdi
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 391/1024 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •