Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 391/592 ÝlkÝlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon
Arama sonucu : 4929 madde; 3,121 - 3,128 arasý.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    x5 sancýlarý bunlar öldürmeyen darbe güçlendirir....
    nasip....

2. Alýþlar ve satiþlar dengelenmiþ gibi görünüyor sanki. Yüklü Satýþlar azalmýþ gibi sanki. Piyasa da toparlanma emareleri de gösteriyor gibi. Ibreler düþüþ egilimini býrakýp yükseliþ egilimine sokabilir. Zararda olan çok kiþi var ama sabredenler 3-5 ay sonra normal 14 lu seviyelere tekrar dan ulaþabilir gibime geliyor bana. Torunlar gayrimenkul hýzlandý bugün( %7 yukarda þuanda.) Hemen hemen ayni ozellikleri barýndýrýyor bu Torunlar gyo þirketi. Kapanýþ biraz daha guzel yapabilir gibime geliyor. Bekleyip görücez.
    Surekli düþüþ olmaz zaten. Çoðu þirket f/k çarpanlarý ve pd/dd çarpanlarý bakýmýndan ucuz hale geldi zaten. Hele ki 20 liradan 9 lu seviyeye gelen özak gayrimenkul ve torunlar gayrimenkul çok çok ucuz görünüyor bana göre. Daha önce de girmiþtim Torunlar GYO þirketine ve en az 6 ay geçince baya guzel yerlere gelebilirler. Çünkü piyasa geneline bakarsanýz hem seçim hem de hýzlý bir çýkýþ sonrasi piyasada kâr satýþlarý olmasý normal gibi görünüyor. Simdi 5700 lerden 4300 lere kadar inen borsa bence fazlasiyla kâr satýþýný yapmýþtýr. Piyasada %25 düþüþ gibi gorunse bile bazi hisselerde %100 (yarý fiyatina inen) düþüþler oldu. Bence toparlanma zamani gelmiþ olabilir. Zaten seçim sonrasý herkes iþine gücüne bakacak ve seçim dolayýsýyla borsayý çalkalamayý býrakacaklardýr. Seçim e de fazla kalmadi zaten. Ucuz olduðunu düþünen yatýrýmcýlar þimdiden almaya baþlamýþ olabilirler. Bence panik yapmamak gerekir ve yaz aylarina odaklanmak daha makul olur

Tavsiye içermez kendi düþüncem dir

3.  Alýntý Originally Posted by omerteam Yazýyý Oku
    Valla hocam buralardan toparlanma baþlasa bile kâra geçmemiz için tavan tavan gitmesi lazým... 15-20 arasýnda maliyetli bekleyen çok kiþi var...
    9 lardan kim satýyor onu da merak ediyorum gerçekten, hissenin þu durumunu içler acýsý resmen...

GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Hocam zararda olan baya kiþi var ama yapacaklarý en mantikli þey bence beklemek olur. Þirket çarpanlarý bence çok iyi görünüyor. Yatýrýmlarýna da devam ediyor. Hele ki kýsa surede portföy büyüklüðü de baya büyümüþ görünüyor. Birde 3 hafta sonra yeni bilanço gelecek sanýrým. Bu bilanço ile biraz daha ucuzlamýþ olacak hisse. Zenginler zaten kazandýklarý paranýn bir kýsmýný yine arsa ve gayrimenkule yatiriyor. Gayrimenkul sektoru ülkemizde vazgeçilmez sektörlerden biri. Arada dalgalanmalar oluyor maalesef ama sene sonunda belki 20 li seviyeleri test edebilir, hiç belli olmaz yani. Ama ben þuan doðru hisselerden birinde olduðumu düþünüyorum. Hele ki iþ yatirim uzmanlari bile hem Torunlar gyo hem Özak gyo için %100 büyüme potansiyeli görüyorsa bu bile baya benim için güven verici bir açýklama gibi geldi. Bakalým sene sonunda ne olur bakicaz duruma
    Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr

Alýntý Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazýyý Oku
    Hocam zararda olan baya kiþi var ama yapacaklarý en mantikli þey bence beklemek olur. Þirket çarpanlarý bence çok iyi görünüyor. Yatýrýmlarýna da devam ediyor. Hele ki kýsa surede portföy büyüklüðü de baya büyümüþ görünüyor. Birde 3 hafta sonra yeni bilanço gelecek sanýrým. Bu bilanço ile biraz daha ucuzlamýþ olacak hisse. Zenginler zaten kazandýklarý paranýn bir kýsmýný yine arsa ve gayrimenkule yatiriyor. Gayrimenkul sektoru ülkemizde vazgeçilmez sektörlerden biri. Arada dalgalanmalar oluyor maalesef ama sene sonunda belki 20 li seviyeleri test edebilir, hiç belli olmaz yani. Ama ben þuan doðru hisselerden birinde olduðumu düþünüyorum. Hele ki iþ yatirim uzmanlari bile hem Torunlar gyo hem Özak gyo için %100 büyüme potansiyeli görüyorsa bu bile baya benim için güven verici bir açýklama gibi geldi. Bakalým sene sonunda ne olur bakicaz duruma
    Açýklamanýzýn tümüne katýlýyorum. Ben de ayný þekilde düþünüyorum fakat hissenin buralarda oluþu üzücü.... Maliyetim 15 lerde beklentim yüksek bedelsiz sermaye artýrýmý ile birlikte %100 kazanma hedefim mevcut... Þuan girseydim %200 olurdu kazancým, hayýflandýðým nokta burasý [emoji106]

GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Açýklamalar

Þirketimizin 04.05.2023 tarihli Yönetim Kurulu kararý ile Ýstanbul Eyüp' te yapýlmasý planlanan Göktürk 3 Projesinin inþaat iþlerinin yapýlan deðerlendirme sonucunda, ekonomik açýdan en avantajlý teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini saðlayan Ýnt-Er Yapý Ýnþaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Þ tarafýndan yapýlmasýna karar verilmiþtir.

Açýklamalar

Þirketimizin 04.05.2023 tarihli Yönetim Kurulu kararý ile Ýstanbul Beþiktaþ'ta yapýlmasý planlanan Balmumcu Projesinin inþaat iþlerinin yapýlan deðerlendirme sonucunda, ekonomik açýdan en avantajlý teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini saðlayan Ýnt-Er Yapý Ýnþaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Þ tarafýndan yapýlmasýna karar verilmiþtir.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarýz.

6.  Alýntý Originally Posted by yas3gk Yazýyý Oku
    Açýklamalar

Þirketimizin 04.05.2023 tarihli Yönetim Kurulu kararý ile Ýstanbul Eyüp' te yapýlmasý planlanan Göktürk 3 Projesinin inþaat iþlerinin yapýlan deðerlendirme sonucunda, ekonomik açýdan en avantajlý teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini saðlayan Ýnt-Er Yapý Ýnþaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Þ tarafýndan yapýlmasýna karar verilmiþtir.

Açýklamalar

Þirketimizin 04.05.2023 tarihli Yönetim Kurulu kararý ile Ýstanbul Beþiktaþ'ta yapýlmasý planlanan Balmumcu Projesinin inþaat iþlerinin yapýlan deðerlendirme sonucunda, ekonomik açýdan en avantajlý teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini saðlayan Ýnt-Er Yapý Ýnþaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Þ tarafýndan yapýlmasýna karar verilmiþtir.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarýz.
    Aslinda kendisi de gayrimenkul ve inþaat þirketi ama niye yapim iþini baþka firmaya veriyor orasýna pek anlam vrremedim. Sonuçta inþaatý yapan fitma da para kazanacak oradan. Bunu kendisi yapsa biraz daha kâr cebine kalabilirdi sanýrým. Hayýrlýsý diyelim. Ama yatýrýmlar devam ediyor gibi görünüyor. Diðer devam eden ve satilan buyukyali projesi, ayrica göktürk 2 projesi bu seneki bilançosuna baya baya olumlu katký yapmasýný bekliyorum. Ela excellence otelinden de kira katkýsý olacak. Ayrica birde yeni üst kullanim hakki aldýðý yaklaþýk 300 dönümlük club med tatil köyünden de gelir yaratýrsa bu sezonda baya guzel olur sanýrým.
    Gyo olarak hem Torunlar Gyo hemde Özak gyo da hisse hareketi bazli toparlanma çabasý baþladý gibi sanki. Buralar dip olabilir. Ben sahsen bundan sonra yavaþ yavaþ toparlanmaya baþlayacaðýný düþünüyorum artýk. Sanýrým 1 haziran bilanço tarihi. Bilancoya doðru bakalim güzel haraketler olacak mi

inter yapý kendi þirketi...

Alýntý Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazýyý Oku
    Aslinda kendisi de gayrimenkul ve inþaat þirketi ama niye yapim iþini baþka firmaya veriyor orasýna pek anlam vrremedim...
    "Hiçbir þekilde gayrimenkullerin, altyapý yatýrým ve hizmetlerinin inþaat iþlerini kendileri üstlenemez, bu amaçla personel ve ekipman edinemezler. Yürütülen projelerin kontrol iþleri dahili olarak yürütülecekse bu amaçla istihdam edilen personel kapsam dýþýndadýr."

GYO tebliðinden, GYO'larýn yapamayacaðý faaliyetler bölümünden.

Yine buna benzer nedenle otellerin de iþletmeciliðini yapamýyorlar. Bu nedenle ya bu iþi yapan bir iþletmeciye kiralýyorlar ya da OZKGY'da olduðu gibi iþtiraký olan bir baþka iþletmeci kuruluþa kiraya veriyorlar.
    Ýþte Hendek! Ýþte Devekuþu!

Sayfa 391/592 ÝlkÝlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •