Sayfa 392/964 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    4 YILDIR
    hep bir sonra ki bilanço beklendi
    ve
    her bilanço hüsranın dan sonra bir sonra ki
    beklemeye devam
    bu arada endeks e bir bakın

çok giden hisselere değil sadece endeks e yada dolar a bakın

sonra karar verin

SAYIN
    KEZBN HİSSELERİNE OLUMLU YÖNDE BAKAN KÜÇÜK YATIRIMCILAR
    BU FORUMUN TÜM ESKİ KEZBN TOPİKLERİNİ OKUMADAN ve ARACI KURUMUNUZA SORMADAN DANIŞMADAN
    KESİNLİKLE KEZBN ve BENZERİ gözaltı pazarı YADA yakın izleme pazarı NA DAHİL HİSSELERE BULAŞMAYIN
    BUNLARIN TAMAMI BIST ve SPK TARAFINDAN KÖTÜ VE BERBAT EKONOMİK TEMELLERDE HİSSELERDİR
    O NEDEN İLE BU PAZARDA İŞLEM GÖRMEKTEDİRLER
    BUNLARIN TAMAMI NEREDE İSE İFLAS IN EŞİĞİNDEDİR

BİLGİLERİNİZE
    Bu hissede 3. yılımdayım. 5 yıl kalacağım diye girmiştim. 2 yılım daha var. beklemeyeyim mi? Sizce bir sıkıntı olabilir mi? girerken 5 yıl tavsiyesi almıştım. Sizin fikriniz nedir. Gerçi bilanço falan önemsemiyorum. sadece 5 yılı göze almıştım. Ne de olsa 2 yıl daha var. 2 yıl da hissenin durumu iyi olabilir de. Neden böyle yazıp beni etki altında bıraktınız şimdi. Bildiğiniz bir şey mi var. Açık konuşurmusunuz lütfen?

2. Yanlış anlamayın sizi yadırgamıyorum. Sürekli aynı şeyleri yazdığınızı görüyorum. Bildiğiniz bir şey varsa lütfen söyleyiniz. Sizin yazdıklarınız zaten bilgimiz dahilinde ve bunları bilerek buradayız ama siz sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz ve ben de soruyorum varsa bir bildiğiniz lütfen açıklayın. Benim kararımı etkilemek için habire ne diye her yazdığınızda aynı şeyi yazıyorsunuz? Bunu biliyoruz zaten arkadaşım. Bilmediğimiz bir şeyi söyle de bizi uyaracaksan daha samimi uyar. Lütfen...

3.  Alıntı Originally Posted by melike Yazıyı Oku
    Yanlış anlamayın sizi yadırgamıyorum. Sürekli aynı şeyleri yazdığınızı görüyorum. Bildiğiniz bir şey varsa lütfen söyleyiniz. Sizin yazdıklarınız zaten bilgimiz dahilinde ve bunları bilerek buradayız ama siz sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz ve ben de soruyorum varsa bir bildiğiniz lütfen açıklayın. Benim kararımı etkilemek için habire ne diye her yazdığınızda aynı şeyi yazıyorsunuz? Bunu biliyoruz zaten arkadaşım. Bilmediğimiz bir şeyi söyle de bizi uyaracaksan daha samimi uyar. Lütfen...
    Siz onu yokmuş gibi farzedin ben öle yapıyorum. Dr kendi haline bırakın dedi

4. Volpor pasa , millet bu hissenin gozalti pazarinda oldugunu bilmiyor mu? Biliyor. Peki adam 2 tlden aldigini 36 kurustan satsin mi? Bu hissede kalanlarin cogu zaten gozaltindan onceyken aldi. Yok sen yeni almak isteyenlere almayin dikkatli olun diyosan, oda komik bi durum , neden komik? Bu bu hisse d grubu. Zaten yenilerden bulasanin ya parasi coktur yada bisey biliyodur , bisey bilmeside cok cok zor. Hisse gozaltini gectim brut takasta ve internet yasagida var zaten. Almak isteyen usenir almaz. Volborcuk tamam gozalti pazarinda satalim hisseleri maliyet 2 tl. Satalim 36 kurustan , ok. Peki canim kardesim biz satinca sen mutlu olacakmisin? Senin bu isten karin ne? Alan ben zararda olan ben satan ben olayim. Tamam len senin icin 1 lot saticam. Sirf sen mutlu ol diye, adam almis 5 yil once 2 tlye , sen gozalti pazarinda diye hatirlattigin icin satacak mi? Senin bu yaptigin isguzarlik. Ya vaktin bol stres atiyon burda yada .....................................

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Öyle ya bu ülkede doğru söyleyen herkes doktor durumunda ve kendi haline bırakılmalı. Adam şapka çıkartılacak yorum yapmış. Verdiler gazı yok bu sene otellere daha çok müşteri gelmiş, yok şu borçlar ödenmiş, yok Z.T. Arel Bankası ile borç için görüşüyormuş bir sürü haber. Arkasından yatırımcılara dava geri çektirmeler. Bu arada hisseyi 0.42, 0,43 TL’den verdiler. Bir sürü iyi haber kağıt geri geldi. Ama borsa kötü değil mi endeks de geri geldi. Bu hikaye böyle devam eder. Asla YTD.

6. Bu arada tesadüf bu ya, gün aşırı gelen iyi haberler de birden bire kesildi. Bekleyin biraz daha düşsün sattıklarını alıp bize vermeye yakın başlar haber trafiği. O da hep bildik şeyler yeni haber yok.

7.  Alıntı Originally Posted by banaportakalde Yazıyı Oku
    Bu arada tesadüf bu ya, gün aşırı gelen iyi haberler de birden bire kesildi. Bekleyin biraz daha düşsün sattıklarını alıp bize vermeye yakın başlar haber trafiği. O da hep bildik şeyler yeni haber yok.
    sen bekliyorsan ben de beklerim tabi ki. sen bekleme ben de beklemeyeyim. Ne biçim bi yorum seninki de Allahaşkına iyimisin?

8.  Alıntı Originally Posted by baskan7878 Yazıyı Oku
    Siz onu yokmuş gibi farzedin ben öle yapıyorum. Dr kendi haline bırakın dedi
    Kervan psikolojini mi bozdu senin. Benim psikolojimi buradaki yorumcular bozuyor yoksa beklemekten falan psikolojim bozuk değil. Kendiniz ile çelişkilisiniz. Siz kimsiniz Allahaşkına. yatırımcı mısınız yatırımcıyaıpsikolojik olarak etkilemeye çalışanlarmısınız. Yatırımcı isen beklemeyi bileceksin. Beklemeyi bilmiyorsan ne diye hayıflanırsın ki. Bu hisse beklemeyi bilenlerin hissesi. Bunu anlamadın mı?

Sayfa 392/964 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •