Sayfa 392/690 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. 1350000 bin lot alırsa tahtanın sahibi olur...esem ve cankurtaran %23,6

2. MAHSUM ÖZEL oyunu değiştirecek olan kişi. Genel kurul öncesi bir takım hazırlıklar yaptığı kesin..ESEM saatli bomba kimin elinde patlayacağı belli değil. ESEM'in kurtulması için herkesin taşın altına elini koyması ile olabilir. Yeni gelecek icra iflas kanunundaki değişiklikler kullanılarak bazı olaylar gelişebilir. Uzun ince bir yol olacağı kesin. Uzakta bir ışık olur ise buraları bize dar gelir...

3.  Alıntı Originally Posted by spiderman Yazıyı Oku
    1350000 bin lot alırsa tahtanın sahibi olur...esem ve cankurtaran %23,6
    MAHSUM ÖZEL, kendi tek başına ilerlemeye çalışıyor. Vardır onun da bir bildiği..

4. Esem sporun batık bir sirket değil varlıkları bile su an hissenin 1.5 tl civari olmasini saglar hiç edilen 45 milyon tl hariç suan fiyatlar çok ucuz buralarda durmuyacagını hepimiz biliyoruz keşke 0.25 den 0.37 den alabilseydik ama alamadik şuan ki fiyatlar gayet makul burdan düşücegini düşünmüyorum.bu fiyatlardan karlı olanlar hariç satmaz tahta yapıcı bunu biliyo zamana oynuyo bezdirme politikasi yada birisi paraya ihtiyaci olucakki satıcak sabreden kazanır kötü düşünceleri aklınızdan çıkarın borsa risktir ama suan hissemizde riskten uzagız

5.  Alıntı Originally Posted by teyyoman Yazıyı Oku
    Esem sporun batık bir sirket değil varlıkları bile su an hissenin 1.5 tl civari olmasini saglar hiç edilen 45 milyon tl hariç suan fiyatlar çok ucuz buralarda durmuyacagını hepimiz biliyoruz keşke 0.25 den 0.37 den alabilseydik ama alamadik şuan ki fiyatlar gayet makul burdan düşücegini düşünmüyorum.bu fiyatlardan karlı olanlar hariç satmaz tahta yapıcı bunu biliyo zamana oynuyo bezdirme politikasi yada birisi paraya ihtiyaci olucakki satıcak sabreden kazanır kötü düşünceleri aklınızdan çıkarın borsa risktir ama suan hissemizde riskten uzagız
    Hocam siz yenisinizve heycanınız normal. Birde hisseyi bu fiyatlardan almanız size umut veriyor normal. Dedikleriniz doğru ise bu hisse yıllarca 0,25 TL idi. Şimdi ne oldu da uçuyor kaçıyor. Kasadan çuvalla altın mı çıktı, hazine mi buldu. ESEM için olabilecek tek kurtuluş alacaklarını tahsil etmek ( çok zor ), karlılığını arttırarak kara geçmek. Başka hiç bir şey kurtaramaz. Mine Tozlu Yeşil'i almış bilnçolarını düzeltmiş kara geçirmiş 0,25 TL den şimdi olmuş 30 TL. Hayaller değil gerçekler her zaman değer yaratır..

6. Bundan sonra 0.74 ve altında satışın hisse sayımızı çogaltmıyacagı düşüncesindeyim bu hisseyi 0.44 ten alıp 0.64 ten sattım ve 0.53 ten tekrar alıp 0.63 tekrar sattım simdiki pozisyonumuzunda düşüse uygun bir durumda olmadığı hareketlerden belli 0.74 altinda alabildigini alicak buna firsat vermeyin

7. Bu 30 tl tabiki olmaz ama 1.5 tl lik fiyatlarda uzak degil bence

8. Tahtacı bu ortam da hisseye bu kadar talep oluyorken, yeni heyecanlı yatırımcılar geliyorken normal de satışı yapmayıp tavan tavan yapar yukarıdan meraklısının kucağına verir. Bu şekil de herkesin bu tahtada mal alıp satmasına fırsat veriyorsa bana göre iş sakat..Ufaktan ufağa tüyüyor derim ben...

Sayfa 392/690 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •