Sayfa 392/964 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Endise o acidan degil de , tamam yukselebilir yeniden , degerli islerle ugrasan sirketler , buna ben de katiliyorum

Ama eskiden en azindan orta uzun vadede guvenli liman gibi gorunen bazi kagitlar tam bir oyun alanina donustu . Aselsan da boyle davrandi ama gunluk bazda degil , trend olarak boyle davrandi , isteyen girdi isteyen cikti

Ipek enerji ise tam rulet gibi ,

Sent from my iPhone using hisse.net

2. yıllardır forum topiklerinde şunu gördüm..

bilenin yükseldikçe verdiğini..

bilmeyenin de düşüşte hisseye ne kadar çok güvendiğini...

3. Buraya yazdıklarımızın %90'ı bir işe yaramıyor... Spek tahtayı nereye sürecekse oraya sürüyor, piyasadaki kumarbazlar da ne yapacaksa onu yapıyor...

Nereye düşebilir ki sorusu ancak kaderine razı olmaktan ibarettir... 4.50'den 8.50'e çıkan kağıdın çıkışını seyredip sonra tekrar 5.00 düşmesini izlemek boşuna borsada zaman kaybedilmemesi gerektiğini gösterir...

Mahkeme ve satış sürecinin ne kadar süreceği belirsiz...

Kağıtta tam bir vampir grup var, piyasayı iliğine kadar sömürüyor... Ve kağıdın hareketleri çok tehlikeli ve dengesiz...

Ama ve ama bu grubun kağıtları piyasada her daim likit kalmaya, hacim yapmaya devam ediyor...

Herkes kaderine razı görünüyor...

Bu arada 5.90'larda bir destek var ama kağıdı çok pis sattıkları için destekler ve dirençlerde hikaye oluyor...

Bu saatten sonra dönüşü görmeden bu kağıtlara girilmez bence...

4. Koza altin icin endeksle munasebeti sebebiyle o denli riskli diyemem ama koza nin zamanindaki halleri simdi ipek enerjide goruluyor . Kozada da ayni durum devam ediyor ama ipek onu da gecti

5. Hisse 8.50 den bu fiyatlara gelirken citi yaklaşık 10 mly civarı satış gözüküyor TEB 7.5 civarı aldı herkes cep top cep sandı ben öyle düşünüyordum.ama 2.5 mly yedir mis kim aldı ky mı aldı acep düşünce iyi para aslında adamlar sindire sindire satmışlar olan şahsım adına konuşuyorum trade yapmasını bilmediğim için maliyet yüksek bekliyoruz ediyoruz..

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ONDOKUZ19 Yazıyı Oku
    Hisse 8.50 den bu fiyatlara gelirken citi yaklaşık 10 mly civarı satış gözüküyor TEB 7.5 civarı aldı herkes cep top cep sandı ben öyle düşünüyordum.ama 2.5 mly yedir mis kim aldı ky mı aldı acep düşünce iyi para aslında adamlar sindire sindire satmışlar olan şahsım adına konuşuyorum trade yapmasını bilmediğim için maliyet yüksek bekliyoruz ediyoruz..

Koza ya yazacağımı ipek formuna yazmışım kafada darmadağın olmuş özür

7. Trade yapilabilir dogru ama cikis inis frekansi cok dar bir kagit . Mesela aselsanda , thy de , hatta tuprasta filan trade yaparsin

Ama ipekte neredeyse dakikalik saniyelik islem yapman lazim . Bu cok zor ve riskli bir mesele

Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    yıllardır forum topiklerinde şunu gördüm..

bilenin yükseldikçe verdiğini..

bilmeyenin de düşüşte hisseye ne kadar çok güvendiğini...
    bu hisseler için ise..kısacılar için geçerli olabilir ama uzuncu/temelciler için maalesef geçerli değil..

Sayfa 392/964 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •