Sayfa 392/556 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    İnfo Trade nasıl bir uygulamadır tam bilmiyorum. Bir defa indirdim. Kullanmadan sildim sanırım kötüydü.

Matriks Mobile ve Matriks Mobile IQ üzerinden de İnfo Yatırım hesabına giriş yapıp işlem yapılabiliyor.

Yani tek uygulamayı İnfo Trade diye düşünmemek lazım. Tabi İnfo organik ilişkileri sebebi ile İdeal ile geliştirmeler yapıyor.

Syg.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Şimdi indirip hesaba giriş yapıp biraz bakındım. Oldukça eski ve basit bir tasarımı var. EFT özelliği olması iyiymiş.

Uygulamayı arka plana aldım geri geldiğimde hesaptan çıkış yapmıştı ve giriş yapmadan da verileri göremiyorsunuz.

Evet sanırım denildiği kadar kötü

Syg.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Keremece Yazıyı Oku
    Bende çok güvendiğim Bi şirketin yüzde 6.8 ini almış durumdayım... Allah sonumu hayır etsin... Oradan ufak ufak kar aldıkça info ya geleceğim... Bekleyen çorbayı içecek.... Mart sonuna kadar hacim ler coşar... Bitcoin rallisi bitmek üzere şimdi altcoin ler uçacak... Yabancı yerli yatırımcı coin lere çok kaydı... Asıl orada kar realizaayonu başlayınca görün hacimler nasıl olacak... 2021 de para kazanamayan akıllı yatırımcı kalmayacak ama kumarcılar para kazanamayacak 2020 gibi))
    Kapa bildirim yaptın mı bari?

4.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Kapa bildirim yaptın mı bari?
    İki ayrı kişi ))

5.  Alıntı Originally Posted by Keremece Yazıyı Oku
    Bende çok güvendiğim Bi şirketin yüzde 6.8 ini almış durumdayım... Allah sonumu hayır etsin... Oradan ufak ufak kar aldıkça info ya geleceğim... Bekleyen çorbayı içecek.... Mart sonuna kadar hacim ler coşar... Bitcoin rallisi bitmek üzere şimdi altcoin ler uçacak... Yabancı yerli yatırımcı coin lere çok kaydı... Asıl orada kar realizaayonu başlayınca görün hacimler nasıl olacak... 2021 de para kazanamayan akıllı yatırımcı kalmayacak ama kumarcılar para kazanamayacak 2020 gibi))
    Hepimizin sonu hayır olsun.. %6.8'i çıkması da zor olur abi

6.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Hepimizin sonu hayır olsun.. %6.8'i çıkması da zor olur abi
    Hedef maliyet çarpı 10... Belki 5 belki 3 belki 1 sene vade... Kademeli çıkış... İnfo kazandığı bu kadar parayı hisse fiyatına yansıtmadıkça bomba gibi patlar demedi deme... Alt coinlerden al.. Abine dua edersin... Bol kazançlar

7. tarila ve keremece uzun zamandır burada yoktular geldiler, gelmelerine sevindim umarım iyi olur selamlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    T+0 nakit çekme özelliği de güzel oldu. Hem müşteri gelir hem komisyon geliri elde ederler. Komisyon zaman maliyetinin altında olmamalıdır.

İnfo hariç bir tek Phillip’de var sanırım.

Syg.

Sayfa 392/556 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •