Sayfa 392/602 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. ALGYO tavana tam yapışacaktı bırakmadılar belkide ortlamaları yükseltmek için saldılar aşağıya.Bir beklenti kokusu geliyor olabilir.Kuşlu forumda Yasin Özdemir adlı hocanın paylaştığı bazı bilgileri buraya kopyalayarak bilgi paylaşımı yapayım.

Arkadaşlar biliyorsunuz #algyo ALARKO HOLDİNG in bir gayrimenkul iştiraki olarak kuruldu.

Alarko Holding 2021 beklentilerini paylaşmak için bir analist toplantısı düzenledi.

Bu analist toplantısında gözüme çarpan bir cümle var.Gayrimenkul segmentinde; Londra, Berlin, Paris gibi metropollerde mülk edinerek turizm segmentine kiralanması ve buradan gelir elde edilmesi planlanıyor.

Peki bunu hangi şirket üzerinden yapacaklar ? Ben gayrimenkul iştiraki olan #algyo olacağını düşündüm.

O yüzden 2021 yılında #algyo tarafından bu tarz bir haber bekliyor olacağım.

Hem yatırımcılar heyecanlandırır hem de uzun süredir yüksek nakit oranı kullanılır.
    #algyo nun eurobondları 3. çeyrek faaliyet raporunda 30.09.2021 iken yıl sonu raporunda 30.03.2021 tarihine çekildiği görülüyor.

Yani parayı boşa çıkartıyorlar. YTD.

2. Forumdaki bütün bayan arkadaşların kadınlar günü kutlu olsun...

3.  Alıntı Originally Posted by ceteris Yazıyı Oku
    Forumdaki bütün bayan arkadaşların kadınlar günü kutlu olsun...
    Teşekkür ederim. Daha güzel yarınlara inşaAllah.

4. OZKGY 5.65 gelip GAP yani boşluğu doldurursa daha şık olur demiştim ve bugün o boşluk kapandı.Buralardan dönmeli artık .DOLAR ve PETROL un yükselişi çari açık ve enflasyonu olumsuz etkiler 18.martaki MB bir 100puan daha artırabilir YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    ALGYO tavana tam yapışacaktı bırakmadılar belkide ortlamaları yükseltmek için saldılar aşağıya.Bir beklenti kokusu geliyor olabilir.Kuşlu forumda Yasin Özdemir adlı hocanın paylaştığı bazı bilgileri buraya kopyalayarak bilgi paylaşımı yapayım.

Arkadaşlar biliyorsunuz #algyo ALARKO HOLDİNG in bir gayrimenkul iştiraki olarak kuruldu.

Alarko Holding 2021 beklentilerini paylaşmak için bir analist toplantısı düzenledi.

Bu analist toplantısında gözüme çarpan bir cümle var.Gayrimenkul segmentinde; Londra, Berlin, Paris gibi metropollerde mülk edinerek turizm segmentine kiralanması ve buradan gelir elde edilmesi planlanıyor.

Peki bunu hangi şirket üzerinden yapacaklar ? Ben gayrimenkul iştiraki olan #algyo olacağını düşündüm.

O yüzden 2021 yılında #algyo tarafından bu tarz bir haber bekliyor olacağım.

Hem yatırımcılar heyecanlandırır hem de uzun süredir yüksek nakit oranı kullanılır.
    #algyo nun eurobondları 3. çeyrek faaliyet raporunda 30.09.2021 iken yıl sonu raporunda 30.03.2021 tarihine çekildiği görülüyor.

Yani parayı boşa çıkartıyorlar. YTD.
    Hadi ALGYO tavan sana yakışır.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hadi ALGYO tavan sana yakışır.YTD
    ALGYO tavan....

MNDRS 3.76 değerek % 7 prim verdi

Çelik hocamın listesinden KUTPO ve MAKTK Tavan YKSLN % 6 prim

ilk gün için fena sonuçlar değil.Burda yazdıklarımızdan faydalanan dostlarımız oluyor mu? YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    OZKGY 5.65 gelip GAP yani boşluğu doldurursa daha şık olur demiştim ve bugün o boşluk kapandı.Buralardan dönmeli artık .DOLAR ve PETROL un yükselişi çari açık ve enflasyonu olumsuz etkiler 18.martaki MB bir 100puan daha artırabilir YTD.
    Dediğimiz gibi OZKGY 5.65 lerden GAP ı kapatarak dönüş yaptı 5.74 üzeri kalışlarda yukarı yönlü yoluna devam etmesini bekliyorum.

Geçen hafta takibime giren FONET güçlü duranlardandı.YTD.

8. Haftalık liste
    rheag -4
    ozkgy -2.5
    dggyo 10
    ıttfh -4
    kutpo 10
    petkm 3.5
    alark -1
    maktk 6
    oyakc -2,7
    metro -1,6

Sayfa 392/602 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon