Sayfa 393/932 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by alpcicek Yazıyı Oku
    Formülü ileri yönelik çalıştırmak için zaten artık geçmişe gidebilme ve geçmişte stop veya tekrar alım yapabilme ihtimalimiz yok...

Yeni tablo ve sıfırdan başlamak daha güzeli...yine düzeltmeler olacaktır tabi ki ...

Ama en güzeli seni yormayacak olan
    Elimden geleni yapacağım. Ama tabloda eski ve yeni senetler olacağı için biri stop olurken diğeri stop olmayacak. Sonra bana kızmayın bu niye böyle diye. Benim fikrim de sıfırdan başlamaktı ama bundan sonrakilere uygulamayı seçtik. Bakalım hayırlısı...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Formülü ileri yönelik çalıştırmak için zaten artık geçmişe gidebilme ve geçmişte stop veya tekrar alım yapabilme ihtimalimiz yok...

Yeni tablo ve sıfırdan başlamak daha güzeli...yine düzeltmeler olacaktır tabi ki ...

Ama en güzeli seni yormayacak olan
    Ablacığım, Dandan abim, Tolga Colinam yorgun, çalışıyor. Bunu da bir düşünelim...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Ablacığım, Dandan abim, Tolga Colinam yorgun, çalışıyor. Bunu da bir düşünelim...
    Özcan hocam benim resim sadece bayan resmi....ismim Alp...

colina arkadaş nasıl bir model istiyorsa exceli o şekle getirebiliriz belki..( ben çok excel bilmiyorum ama elden geldiğince oturur uğraşırım)

Benim için yeni excel yapmak çok kolay. Yenisine eskisini entegre etmek uğraştırıcı...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5. Ben sıfırdan yapmayı Tolga ya çok zahmet verir düşüncesi ile söyledim eğer yaparım diyorsan sıfırdan yaparsan daha iyi olur arkadaşlarda hemfikir ise.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Ben sıfırdan yapmayı Tolga ya çok zahmet verir düşüncesi ile söyledim eğer yaparım diyorsan sıfırdan yaparsan daha iyi olur arkadaşlarda hemfikir ise.
    Tamam abi o zaman + % 30 stop ve % -10 stop, başka bişi var mı?

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Benim için yeni excel yapmak çok kolay. Yenisine eskisini entegre etmek uğraştırıcı...
    O zaman sıfırdan yap Tolga hocam...

ğer ihtiyaç olursa eski ve yeniyi gönderirsen konsolide hale getiririz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Özcan hocam benim resim sadece bayan resmi....ismim Alp...

colina arkadaş nasıl bir model istiyorsa exceli o şekle getirebiliriz belki..( ben çok excel bilmiyorum ama elden geldiğince oturur uğraşırım)
    Pardon abi...Başka düşünmem için müneccim olmam lazımdı ama...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 393/932 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •