Sayfa 393/607 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. kaçta çıkmıştınız kazankapısı kaçta girdiniz ?

2. 520 de tutunamaması iyi olmadı....
    bu hafta boyunca tabanlara yazıp kısmetimiz varsa ilave düşüneceğim.
    aşağılarda çok boşluk bırakmıştı.

3. 500 ort ile satmıştım başka hiselerden bir miktar kazandım..genel kurula kadar beklenti sürecektir..düşüşler hacimsiz görüldüğü üzere..Bakalım kısmetimizde ne varmış..

4. Son zamanlarda sermayesi düşüklerden (egeen,bryat vb.)brüt takasa girip arka arkaya bu kadar düşen bir hisse olmamıştı garip,bakalım ne kadar daha salacak?

Toplam işlem hacmi 25 m. Arkadaşlar böyle kağıtların çıkışında ayağı yere basan inişte kurşun sahibi olur. Dah önce dediğim gibi karı bırakmıştım. Az az düşüşte dengeyi bozmadan eklemeye devam inşallah

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

6. bir arkadaş sormuş,boşluk nerede diye...

7. Zalim123 sözüm size değil asla ama İlla ki boşluk kapanacak diye bir şart yok tabii ki,yıllarca hiç kapanmayan boşluklar gördük,kapanmadılar ve mazilerde kaldılar. Yani tahtacılar o boşluğu mutlaka kapatmalıyız diye oralara indirmezler.Zaten satma heveslisidirler o seviyeye iner.

8.  Alıntı Originally Posted by serden Yazıyı Oku
    Zalim123 sözüm size değil asla ama İlla ki boşluk kapanacak diye bir şart yok tabii ki,yıllarca hiç kapanmayan boşluklar gördük,kapanmadılar ve mazilerde kaldılar. Yani tahtacılar o boşluğu mutlaka kapatmalıyız diye oralara indirmezler.Zaten satma heveslisidirler o seviyeye iner.
    Haklısınız...Güzel toparladı....

Sayfa 393/607 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •