Bizimkiler elini açık etti. Kasa tam takır. Aç kurt gibi bekleyen amerika imfye gitmemiz için bizi sıkıştırabilir ekonomik olarak. Ani not indirimleri olursa şaşırmam. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizimkiler elini açık etti. Kasa tam takır. Aç kurt gibi bekleyen amerika imfye gitmemiz için bizi sıkıştırabilir ekonomik olarak. Ani not indirimleri olursa şaşırmam. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir tabir var ölüyü diriyi ... Gözü fakir fukaranin zekatına göz dikti. Abi ben buna gicigim bütün vakıflar vs fakirin zekatına fitresi ne kurbanına göz dikiyor. İki kız kardeş bir anne 1500 TL bağkur emekli maaşıni bölüşüyor maaş giriyor diye istisna oluyor. Engelliler de 2022 maaşı var 500*600 TL kişi başı geliri oldumu kesiliyor. Evde bakım maaşı için bu 2000 TL ye yakın kişi başı gelir. Yani benim eve 8 bin girse bakım maaşı kesilmez 2022 maaşı alanın eve asgari ücret girse kesilir
Sercaaannn dedim sana yatma kaldiramiyacağin ağırlığın altına la çokmu zor Löseve yardım etmek
bu ülkede karı koca ayrılıyor..sırf kadın baba maaşını alabilmek için..ve karı koca gizli gizli yapıyor bunu..
senin vatandaşın bu durumda..
yazık..sen kadının geliri yoksa ölmüş babasının maaşını zaten vermelisin..Sosyal devlet böyle olur..lafla değil
Shortlar zarar yazdi aksam seansinda. Az almistim zaten. Onlari hedge babinda tutayim cunku halkb ve thyao long var.
Yer İmleri