Sayfa 393/1004 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

sabah ola hayrola. herkese hayırlı geceler.

2.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    O zaman hayirli geceler dilerim.Cumaniz mübarek olsun şimdiden.
    Yanlış anlama umk benim uykum geldi o olayda aklıma geldi. her akşam ekseriyetle akşam namazından sonra uyur yatsı geçmeden uyanırdım, bu akşam öyle olmadı.

Bil mukabele

3. Ben yatıyorumda habere dair bir yorumunuz olmadı, enine boyuna bir açıp konuşmalıydınız, ben firmadaki gelişmeleri takip etmiyorum.
    tabi hisseyle de ilgilenmiyorum.

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Ben yatıyorumda habere dair bir yorumunuz olmadı, enine boyuna bir açıp konuşmalıydınız, ben firmadaki gelişmeleri takip etmiyorum.
    tabi hisseyle de ilgilenmiyorum.
    detay yok haberde. bir arazileri üzerine yaptıkları inşaat ruhsat başvurusu onaylanmış. bu kadar. şirketin büyüdüğünü işaret eden bi haber.

kütahyada iken toplantı sonrası valilik görevlisi ile yediğimiz yemekte fabrikanın yanına ilave yapacaklarını söylüyordu. muhtemelen o inşaattır.

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    detay yok haberde. bir arazileri üzerine yaptıkları inşaat ruhsat başvurusu onaylanmış. bu kadar. şirketin büyüdüğünü işaret eden bi haber.
    Böyle bir şey ben hissede iken de vardı o bitti mi yoksa duruyordu da yenimi başlayacaklar yada yeni bir şey mi? eskilerin bilmesi lazım ben gelişmelerden uzak kaldım.
    gene diyeyim hisseyle ilgilenmiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı geceler cümleten...

Benim uyku vaktim geçiyor. Uyumadan olmuyor...

Bugün ben de GEDZA 'da hem eksiklerimi tamamladım hem de fazladan birkaç bin lot daha almıştım...

Haberden haberimiz yoktu zaten. Bakalım hisse bize karşı nasıl davranacak...?

Sn. thejackalav siz "akıllı tahta" dedikçe ben ürküyorum resmen... Son zamanlarda bu tahtada en çok pozisyon alanlardan biriyim...
    müsterih olun sn. T/A .. Doğru yapıyorsunuz ,zaman içinde anlayacaksınız.
    Tahtanın ruhsuz gibi davrandığına bakmayın, tahtanın izin verdiğinede bakmayın.
    Gerçek Gedza yatırımcıları neyin ne olduğunu ve nasıl olacağını biliyor.
    18 altına gelmeyecek demiştim size, kapanışı nerede yaptı namussus...cool:;;
    Şimdi yarın ürkecek tahta ,nedeni ise iyi bilanço haber akışlarında vs yukarı açarak veriyorlar algısı !
    Versinler görelim.
    Saygılar bol kazançlar

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

8. dobraca

gedzada hatırı sayılır paralı arkadaşlar bir grup oluşturdu kanaati bende 13 lira üzeri fiyatlardan beri var.
    Bu oluşum doğaçlama gelişti
    gördüğüm o
    hakkınızda hayırlısı olsun
    firmada bir sıkıntı yok.

Sayfa 393/1004 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz