12 aylık da silopi değerlemesi daha yukske cıkacaktır . bakmayın sız 9 aylıkda 850 den 750 olmasına3 ve 9 dıkkate alınmaz 6 ve 12 bagımsız denetım gorsunu vardır .
12 aylık da silopi değerlemesi daha yukske cıkacaktır . bakmayın sız 9 aylıkda 850 den 750 olmasına3 ve 9 dıkkate alınmaz 6 ve 12 bagımsız denetım gorsunu vardır .
Önemli olan dolar tl paritesi ve navlunlar.Bu 3 aylıkta navlunlar iyi gidiyor kur da artıyor.Bankacılık ve faktöring zaten hep kar yazar.Şirketin geleceği iyi,zaten ucuzdu.Sanırım birileri bunu farketti bir haftadır fena değiliz.
9 gemi var.25 er milyonda hadi 20 diyelim 180 milyon dolar eder.Hadi 30 da ben iskonto yapayım 150 milyon dolar.Baskılanmış kurla bugünkü değerimiz 147 milyon dolar.Banka faktöring kasadaki para eşantiyon.En güzeli dolarla para kazanan türkiye batsa etkilenmeyecek bir sektörde iştigal eden bir holding.Beklemedeyiz bakalım neler olacak.
Takas nasıl arkadaşlar bilen gören var mı)))))))))
74 kişi hep beraber GSDHO sayfasında bulunmaktalar,bilmediğimiz birşey mi var arkadaşlar.
Supramax hendysize coştu.Navlunlar zirvede ,böyle devam ederse denizcilik bu ara kendini baya gösterir.İzlemedeyiz
Eylül başından bu yana Supramax %100 e yakın yükseldi,bu mevsimde olağan dışı,GSD Supramax ağırlıklı,gemi sayısını da çoğalttı,taşıma ücretlerindeki yükseklik yıl sonuna kadar kalabilirse bilançoyu patlatabilir.
Yer İmleri