Eksi kapat , bu karla bile pahalısın sanırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eksi kapat , bu karla bile pahalısın sanırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim bilançoyu iyi okuyun kâr dediğin şey tam olarak nedir?
Burda ve sosyla medyada gazcıların gazına gelmeyin. Ben dediğim zaman herkes kızııyor ama dünde söyledim ortada ahım şahım bir bilanço yok. Hatta enflasyon muhasebesi yapsan hç birşey yok. Üstelik zaten alacağını tam alamıyordu, üstüne birde alacaklarda artış yaşamış. Temettü politikası yok, yaıtımcıyı koruma politikası yok, tek koruduğu hükümete yakın baykar gibi özel şirketler. Nasıl bir beklenti içindesiniz cidden anlamak güç.
Şu bilançoya bakıp o süper diyen ya işi bilmiyor veya millete gaz veriyor.
Bitti bunun işi.
2017 dolar zirvesinde satıp gidecektik. Duygusal davrandık.
Akılsız başın cezasını çekiyoruz..
2012
2016
2020
2024 yine bi bedelsiz ile yatırımcı ağzına bi parmak bal çalarlar.
Geçen sene genel kurulda bununla övünüyordu başkan. Sağolsun.
Yatırımcı saf olunca bedelsiz hikayesiyle uyutur.
ASELSAN yabancı oranı 27 Şubat 2023 % 26,26. 28 Şubat 2023 % 26,31.
Fark % 0,05. Hisse kapanış 55,20 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Topic aynı bloomberg ; yatırımcıya fayda yok bir sürü laf alttan politik işleme.
Bakın beğenmiyorsanız zarar bilanço tavan olan AKGRT var yarın oraya geçebilirsiniz.
Madem bu yatırım işi ekrandan geçen fiyat üzerinden oluyor.
Borsa pozitif psikoloji ile yapılan bir iştir. Bu kadar olumsuz düşünürken o hissede pozisyonda olmak ilginç bir durum.
2017 de olan fiyatlama yanlıştı. Fk o zaman kaçmış şimdi kaç. İlla Eleştiri yapacam diye gerçekten kendinizi komik durumlara düşürmeyin. 10 FK aselsanı beğenmeyen gitsin 2 Fk bankalar var. 3 fk holdingler var.
30 yıldır bu işin içindeyim. Genel piyasada yatırımcının elinde kalan 3-5 lotu da alabilmek için atmadık takla kalmamış. Hala bu topiclerde ilginç ilginç yazılar. Arşiv hiç bir şeyi unutmaz.
Kurban bayramı peşine enflasyon muhasebesi olacak ayağına sattırılan bankalar dan da mı görüp hiç ders çıkarmıyorsunuz.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Sileceksen yazmayacaksın veya tersten söyleyeyim yazıyorsan silmeyeceksin. Bence sen bana cevap yazmadan devam et, benim için yazdıklarının bir önemi yok bana cevap yetiştirmedikçe.
Gizemli yazılar yazıyormuşum bir tanesine daha imza atayım. Bu ülkede enflasyon muhasebesi diye riw riw edip bunu borsa da fiyatlar ile ilişkilendirenler;
1- Ya kötü niyetlidir.
2- ya Finans bilmiyordur.
3- ya borsa bilmiyordur.
4- Ya da bu ülkenin dinamiklerinden işleyişinden bir haberdir.
örnek ; Kurban bayramı öncesi ve hemen sonrası bu lafları edenler endeks 2400 lerden 5500 ler olunca hayatın gerçekleri ile tanışmıştır.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri