Sayfa 394/964 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Demekli burada çok yazınca bu işi çok bilinmiyor, veya çok yazınca çok para kazanılmıyormuş, okumayı biliyorum yazmayı da yeni öğrendim ama ipek i 8:30 lardan sattım , şimdi parçalı yine almaya başladım.kozaa da aynısını yapamadık maalesef. Kozaa grubunun bir hikayesi var ama şimdiye kadar bunlar gerçekleşmedi veya etkilenmedi. Şimdilik yabancılar alınca gidiyor, yabancı satınca düşüyor.ytd.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Bu gün 6.00'ın altına sarkarsa bazı grafiklere göre 5.25'ler yolu açılmış olacak...

5.50 altında kademeli olarak girilebilir satışa mahkemeye çok inananlar için...

4.50'ye kadar da kademeli alım yapılabilir...

Bunu yapanlar duruma göre muhtemelen 4-6 ay beklerler sonraki hareket için... İyi senaryoda...

YTD...
    5 altına ipeke nin ineceğini sanmıyorum..diger senaryolar ićin hemfikirim..4-6 ay bekleme süresi orta vadeciler için gayet makul ve geçmiş hareketleri ile uyumlu..yanlız ben bu arada kozalda hereket bekliyordum..bugün geri gelmemesi de ona işaret..sıra kozalda diye düşünüyorum..benim için ipeke 5.5-5.75 ve koza 5.75-6.25 arası bakmadan alacağım ve bekleyecegim rakkamlar..kısacılar bu hissede çok iyi teknikçi ve net kararlara sahip değilse işleri zor..

Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    kısa vadeli kozal grubunun en iyi beklentisi ağustostaki bilançodur arkadaşlar...
    Bilanćolar kısada ćok etki etmedi bu hisselerde geçmiş dönemlerde. .asil beklenti 2 ağustos sıradaki dava..142 maden ruhsatı ise her an süpriz yapabilir..hisselerin eskilerinin ve temelcilerinin an çok üzerinde durduğu konu bu ruhsatlar....net tarih kimse tarafından bilinmiyor..malum..devlet işleri...

3. Beklenti falan hikaye gavatların canı ne zman isterse o zman kalkar

4. 6.01 den işlem oldu mu acaba?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. para çıkışı 4.7 milyon tl

6. Su ana kadar cok hissede para kaybetmisimdir. Onlarin yaninda bugunku bir sey degil ama bugunku kadar ahlaksizcasini gormedim acikcasi.

Sent from my iPhone using hisse.net

7. Verin amk verin skym böyle borsaya portföy göz göre göre eridi

Sayfa 394/964 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •