Sayfa 394/985 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Cuma günü en çok para girişlerinde 3. sıradayız. 7.800 M para girişi olmuş. Açıkçılar bir haftadır 3 M dan aşağı açığa satış yapmıyor. Yine durmamışlar Cuma günü 5. 37 M açığa satış işlemi yapılmış. Doholde bu rakam 20 M nun üstünde. Zaten hisseleri tutan buydu. Doholde olsam korkardım.

2. Yükseliş sırasında alım yapan yabancılar Perşembe ve Cuma günü ellerindekinin yüzde onunu satmışlar.

3. Aralandi gözlerim ama kapatmayı tercih ediyorum...acelemiz yok keyifli.olmaya başladı sn broker

4. Arkadaşlar hürriyet emlak mevzusu arada kaynadi. Hürriyet emlak .com dohol de kaldı dendi bu durumda hurriyet emlak.com harici 155 milyon dolarsa emlak dahil 250 milyon dolara çıkar ki bu durumda çağrı fiyatı 1.45 in çok üzerinde olmasi gerekiyor. Konu ile ilgili net bilgisi olan arkadaş bilgi paylaşımında bulunursa iyi olur teşekkürler ytd

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    tavan fiyat mi! aciklanan rakam kapanis fiyatinin bile altinda. onu ancak ( dgzte )dogan gazeteciliki elinde tutanlar yapabilir cunku orada 5.50 ~6.00 Tl li rakamlar ve cok ciddi bir potansiyel sozkonusu. hurgazda beklenti kisa vadede bitti bence.
     Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    hocam inandık evet ama ortada da 3 seçenek vardı

bul karayı al parayı dedik bu çıktı

hayırlısı ... enazından dohol de beklenti bitti ayağına şelale olursa kendimizi şanslı hisedecez

fakat dgzte ye sanki piyango vurdu...
    dgzte hususunda sizinle benzer dusunuyorum. aciklanan resmi rakamlari baz alirsak kisa vade de hurgaz in yuzde 5 civari dusus yasayarak 1.44 Tl lere bir sure gerilemesi beklenebilir.bu sebeple kisa vade icin hurgaz da beklentinin bittigini dusunuyor yeni pozisyon alimi icin bir muddet beklemenin yararli olabilecegini ongoruyorum.

dogan gazetecilikte ise 5.50TL li rakamlara dogru yaklasik yuzde 40 lik bir artis olmasi beklenebilir. Bunun en erken ust uste 2 gun tavan olmasi gibi bir durum var.. zamana da yayılabilir..orada pazartesi gunu alim yapilip lot alinabilirse mantikli bir is yapilmis olur. ben net borcu olmadigindan ve saglam bilanco yapisini gozonunde bulundurarak bir miktar dgzte tercih etmistim.pazartesi firsat verirse ek alimla takviye yapmaya calisicam.

6. İnternetten alıntı kipa örneği okumayan arkadaşlar fikir sahibi olabilirler hurgz da olabilecek senaryolar üzerine ;
    Kipa Tarafından çağrı fiyatı ile ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen yazılı açıklama aşağıda yer almaktadır.

“Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş. (“Kipaâ€) diğer ortaklarının paylarına yönelik olarak pay alım teklifi bilgi formunun onaylanması talebiyle Şirketimizin Sermaye PiyasasıKurulu’na (“SPK†veya “Kurulâ€) 12 Haziran 2017 tarihinde yaptığı başvurunun değerlendirilmesi sonucunda Kurul tarafından;

Şirketimizce; gerek A Grubu gerekse B Grubu 1,-TL nominal değerli Kipa payları için pay alım teklifi fiyatının, pay alım teklifine konu Kipa paylarının Migros tarafından satın alınmasına ilişkin Hisse Alım-Satım Sözleşmesi’nin yapıldığının kamuya duyurulduğu tarih olan 10 Haziran 2016 tarihinden önceki altı aylık dönem içinde oluşan, Kipa paylarının günlük ağırlıklı ortalama Borsa fiyatlarının ortalaması olan 2,2477 TL olarak belirlenmesi suretiyle başvurumuzun olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

Fiili pay alım teklifi, ilgili tebliğ hükümleri gereğince 6 işgünü içerisinde başlatılacak olup SPK tarafından onaylanan “Pay Alım Teklifi Bilgi Formu†ve pay alım teklifinin başlangıç ve bitiş tarihleri ayrıca kamuoyuyla paylaşılacaktır.â€

Haberin geldiği 22.06.2017 günü Kipa hisse senetleri günü 2,23 TL’den kapattı
    Ben sizin hilelerinizle oyunlarınızla baş edemedim, bu bana dert oldu; ben de size boyun eğmedim, bu da size dert olsun...

7.  Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hürriyet emlak mevzusu arada kaynadi. Hürriyet emlak .com dohol de kaldı dendi bu durumda hurriyet emlak.com harici 155 milyon dolarsa emlak dahil 250 milyon dolara çıkar ki bu durumda çağrı fiyatı 1.45 in çok üzerinde olmasi gerekiyor. Konu ile ilgili net bilgisi olan arkadaş bilgi paylaşımında bulunursa iyi olur teşekkürler ytd

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hocam o hurriyet gazetecilik a.ş. nin varlıklarının içindemi

içinde ise öyle kafalarına göre içinden alıp çıkaramazlar

satış yapılır onunda fiyatı şirket kasasına girer

bunu bidaha araştırmanızı tavsiye ederim...
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

8. Bizimki 144 dusurdun srninki 2 tavan yaptirdin allammm yaa😂😂😂😂

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 394/985 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •