Sayfa 394/564 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon
Arama sonucu : 4508 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Hisse net gerçekten güzel bir forum...
    İplikçilere, goy goyculara imkan vermiyor...
    Bir başka foruma, izleyenlere yardımcı olayım diye üye oldum, 2 gün dayanabildim...
    Atın beni forumdan dedim...
    Atmadılar.
    Arama taramadan sonra, üyeliğimi kendim sonlandırdım..
    Üye olmadan yazılan çizilenleri takip ediyorum.. Maceracılar, bir günde köşe dönücüler.. körlerle sağırlar, birbirlerini ağırlıyorlar..
    Neyse...
    Gelelim BAGFAŞ'a;
    Aile şirketi..
    İyi niyetli değiller..(9 ay boyunca geçici vergi beyanı vermesi gerekirken vermeyip, 12 inci ayla ilgili olarak geçici vergi beyanı verip, üstelik bunu gecikmeli olarak KAP a seansın bitmesine 6 dakika kala yayımladılar)
    Tahtada son bir aydan beri 5 kademe ara ile 1400 adetlik alıma, 1400 adetlik satıma yazarak tahtayı yönlendirmek istiyorlar... Bunun yapanlar da kendileridir diye düşünüyorum..
    10 TL hisse fiyatı ile, şirket değeri 450 milyon TL yapar... Böl euro fiyatına 65 milyon euro yapar...
    Kimi kandırıyorsunuz?...
    CİTİ ve DEUTSCHE nin toplam 4 milyon hissesi var ve bunların ortalaması 10 TL civarında..
    Geldin ama kisa durdun o forumda. Ben de daha once uyeligimi iptal ettirmistim, baktim kimse faydali paylasim yapmiyor biraktim. Cogu da prof olmus! Benim kim oldugumu cikartmissindir. Bilmedikleri gibi kustahlik yapanlar var. Orada milleti kandirmak icin yorum yapanlar var. Isi bilmeyenlere allah sabir versin.

2.  Alıntı Originally Posted by Trust Yazıyı Oku
    Geldin ama kisa durdun o forumda. Ben de daha once uyeligimi iptal ettirmistim, baktim kimse faydali paylasim yapmiyor biraktim. Cogu da prof olmus! Benim kim oldugumu cikartmissindir. Bilmedikleri gibi kustahlik yapanlar var. Orada milleti kandirmak icin yorum yapanlar var. Isi bilmeyenlere allah sabir versin.
    Ancak o kadar dayanabildim...
    Hakaretler havada uçuşuyordu...
    Sizin kim olduğunuzu doğrusu çıkaramadım..

3. Borsa %2'nin üzerinde artıya geçti, bu adiler hala %2'den fazla ekside. Derdiniz nedir arkadaş????

4.  Alıntı Originally Posted by mermers Yazıyı Oku
    Borsa %2'nin üzerinde artıya geçti, bu adiler hala %2'den fazla ekside. Derdiniz nedir arkadaş????
    Ben ciddi ciddi tahta yapıcının battığını, iş yatırım’ın da tahta yapıcının kredili mallarını sattığını düşünüyorum.

Normal bir satıcı 3-5 bin lot alıcı bekleyen hisseye gidip de 100 bin lotu satışa koymaz...

Tahta yapıcı hisseyi baskılanmak için yapıyor derseniz de hiçbir tahta yapıcının kendi düşürdüğü hissede endeks pozitiften piyasanın düşükten mal almasına iZin vereceğini sanmam.

Başka bir hissede batan birinin BAGFAŞ hisselerini de satıyor olabilir iş yatırım. Tahta yapıcı kredili mal satılacağını biliyorsa bu yüzden fiyatı geberik bekletiyor da olabilir. (Mevcut hissedarlar için olumlu senaryo da budur )

Öyle veya böyle tahtaya gelen 100 bin lotlyk satışların düşükten de olsa karşılanması hiç yokdan da iyidir.

Elbette yanılıyor olabilirim. 15 günde yüzde elli düşen hisse herkes gibi benim de sinirlerimi bozdu.

Stop-Loss satışı için çok geç kaldım. 15 günde %50 düşen kağıdı ben satmam. Bu seviyelerden Satmak zorunda kalanın Allah yardımcısı olsun.

Son barutumu bugün attım. Artık Norveç varlık fonu ile beraber bekleyeceğim.

Nihayetinde fabrikanın bacası hala tütüyor. Üretim ve satışları devam ediyor.

Yalnız Yurtdışı çok kötü. Bagfas da bizim endeks de düşmeye devam da edebilir. VIX (korku endeksi) diye bir şey çıkarmışlar, tarihin en yüksek finansal kriz seviyelerinden işlem görüyor. Pek hayra da alamet değil bu durum. Yalnız yurtdışı tahvil piyasaları yerli yerinde duruyor.Asıl büyük piyasa da tahvil piyasası...Hisse tarafı göçse de tahvil piyasasında sıkıntı olmamasını ben olumlu görüyorum.

Kısmet artık...

Hiç kimse için al-sat-tut tavsiyesi değildir. Her koyunun kendi bacağından asılacağı unutulmamalıdır.

Herkese saygılar ...

5. Burdan bende mal vermem artık beklerin portföy %50 erimiş mutlaka çıkacak bugunler de geçer 1 ay sonra bakarız hiç bir şey olmamış gibi olur sabır edin

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Artık buralardan borsalar dönmesi lazım bu olayşat çok abartılı oşmaya başladı

7. Kıyamet yarısı gelmiş gibi bir ortamdayız. Açıkçası corona işi düzelene kadar piyasalardan pek ümidim yok. Umarım doğabilecek ekonomik sorunlardan ötürü elimizdekini satmak zorunda kalmayız.. beklemek sorun değil..

Tabi ki her şeyin başı sağlık. İnşallah en az kayıpla insanlık bu işten kurtulur.

Alıntı Originally Posted by garrett mobil Yazıyı Oku
    Artık buralardan borsalar dönmesi lazım bu olayşat çok abartılı oşmaya başladı

8. Günaydın

ABD Vadeliler yüzde 3'ün üerinde yeşil
    Avrupa Vadeliler kazançlarını yüzde 3'e yaklaştırdı
    Asya Borsaları genel olarak alıcılı
    Bunun işareti

Endeksler Pozitif yönlü açılacaktır. Bu saatten sonra hissenize sahip çıkın

Sayfa 394/564 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları