Originally Posted by Webster Bu dediginize gore suan alinacaksa eger tek alinabilecek hisse garadir Oylemi Alınacak tek şey kuyruklu piyanodur.
Originally Posted by myfinans Alınacak tek şey kuyruklu piyanodur. 50 k para Parasini gectim Onun icin villa lazim apartman kati olmaz
Originally Posted by Webster 50 k para Parasini gectim Onun icin villa lazim apartman kati olmaz O zaman piyanoya uygun villa da alın.
Nasdag gene coştu. İki günde bir bir haller oluyor buna.
Originally Posted by myfinans Nasdag gene coştu. İki günde bir bir haller oluyor buna. Bu naasdakin normal hali Normale dondu yani
Originally Posted by myfinans O zaman piyanoya uygun villa da alın. Yeter ustadim ev degismek kadar zor bir is yok
Originally Posted by Webster Yeter ustadim ev degismek kadar zor bir is yok Zordur haklısınız ama şöyle bahçeli orta boy bir ev alınabilir, ankara da ucuzdur.
Originally Posted by Webster Yeter ustadim ev degismek kadar zor bir is yok Size Çiğdem tarafı uygundur üstadım. Hem ODTÜ'ye de yakın hem de Çukurambar'a. Yazın otelde tanıştığınız bayanlara Ankara Dikmen'de oturuyorum derseniz size minibüsçü muammelesi yaparlar.
Forum Rules
Yer İmleri