Dikkat edin sayın, regal, tersine işlem, dediğin açığa satış sanırım birden haber vs gelir tavanlar sonra sıkıntı yaşamayın şuan, hissede extrem bir durum, yok, ama tahtacımı speğimi birden roketler..
Dikkat edin sayın, regal, tersine işlem, dediğin açığa satış sanırım birden haber vs gelir tavanlar sonra sıkıntı yaşamayın şuan, hissede extrem bir durum, yok, ama tahtacımı speğimi birden roketler..
yok o anlamda demiyorum. normalde 16,10 dan almıştım. 15,80 e alış yazmam lazım. buralar dip olunca kademe dışı fiyattan aldım. extrem dediğim bu. bunu da 500 tl lik kademenin üstüne ilave edicem. açığa satışlar sanırım kapalı. ve şimdiye kadar hiç açıkğa satış yapmadım.
Açığa satış, alış kapalımı, açıkmı bilemem tşk bilgi için hani hisse ikili dibi yapmışken, kuvvetli bir tepki vs gelirse terste kalmayın, diye şettirdim bayrama cuma ya kadar bi tavan tavan, gidiyomuş 😃 lem herhalde açıkda kaldık
Piyasayı bozan Şimşek in vergi açıklaması o netleşmeden piyasanın düzelmesi kolay olmaz gibi düşünüyorum
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Geçmiş yıllarda bu tür hareketler olmuştu ve kısa sürdü. zaten şimdide bir sürü beyansız vergi ödüyoruz. borsada ve diğer menkullerde. yine aynısı olur. beyansız vergi unutulur. hükümetin sözünü verdiği fakat zamansal olarak gelinmediği günler var. sanırım temmuz ağustots sürtmeyle geçecek.
Son düzenleme : canran57; 10-06-2024 saat: 22:10.
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri