Sayfa 394/529 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. Dikkat edin sayın, regal, tersine işlem, dediğin açığa satış sanırım birden haber vs gelir tavanlar sonra sıkıntı yaşamayın şuan, hissede extrem bir durum, yok, ama tahtacımı speğimi birden roketler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,545
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Dikkat edin sayın, regal, tersine işlem, dediğin açığa satış sanırım birden haber vs gelir tavanlar sonra sıkıntı yaşamayın şuan, hissede extrem bir durum, yok, ama tahtacımı speğimi birden roketler..
    Açığa satış yassağ deelmi...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

Dikkat edin sayın, regal, tersine işlem, dediğin açığa satış sanırım birden haber vs gelir tavanlar sonra sıkıntı yaşamayın şuan, hissede extrem bir durum, yok, ama tahtacımı speğimi birden roketler..
    yok o anlamda demiyorum. normalde 16,10 dan almıştım. 15,80 e alış yazmam lazım. buralar dip olunca kademe dışı fiyattan aldım. extrem dediğim bu. bunu da 500 tl lik kademenin üstüne ilave edicem. açığa satışlar sanırım kapalı. ve şimdiye kadar hiç açıkğa satış yapmadım.

4. Açığa satış, alış kapalımı, açıkmı bilemem tşk bilgi için hani hisse ikili dibi yapmışken, kuvvetli bir tepki vs gelirse terste kalmayın, diye şettirdim bayrama cuma ya kadar bi tavan tavan, gidiyomuş 😃 lem herhalde açıkda kaldık

Açığa satış, alış kapalımı, açıkmı bilemem tşk bilgi için hani hisse ikili dibi yapmışken, kuvvetli bir tepki vs gelirse terste kalmayın, diye şettirdim bayrama cuma ya kadar bi tavan tavan, gidiyomuş �� lem herhalde açıkda kaldık
    Bilmiyorumda, maduronun seçimini falan bekleyebilir.. zaten hisseler, 3 gün bir hesaptan satıp öbür hesaptan alırlar perşembe cuma da tersini yaparlar.

6. Piyasayı bozan Şimşek in vergi açıklaması o netleşmeden piyasanın düzelmesi kolay olmaz gibi düşünüyorum
    Yazdıklarım sohbet amaçlıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by canran57 Yazıyı Oku
    Piyasayı bozan Şimşek in vergi açıklaması o netleşmeden piyasanın düzelmesi kolay olmaz gibi düşünüyorum
    Geçmiş yıllarda bu tür hareketler olmuştu ve kısa sürdü. zaten şimdide bir sürü beyansız vergi ödüyoruz. borsada ve diğer menkullerde. yine aynısı olur. beyansız vergi unutulur. hükümetin sözünü verdiği fakat zamansal olarak gelinmediği günler var. sanırım temmuz ağustots sürtmeyle geçecek.

8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Hisse günlük
    %2 aşağı yada yukarı giderse,
    siz ya alırsınız
    ya da satarsınız.
    hisse düşerken de çıkarken de
    siz para kazanırsınız.
    endeksle işiniz olmaz
    Bilgi için çok teşekkürler portföyünüzün % kaçı ile bu işlemi yapıyorsunuz. Yada sabit 500 TL mi ve aşırı yükselişlerde ne yapıyorsunuz haber falan düşünce tekrar teşekkürler.
    Son düzenleme : canran57; 10-06-2024 saat: 22:10.
    Yazdıklarım sohbet amaçlıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 394/529 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •