Sayfa 394/436 İlkİlk ... 294344384392393394395396404 ... SonSon
Arama sonucu : 3485 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. Sattılar.
    Çünkü hissenin dolaşımdaki pay miktarı 281 milyon lottan 293 milyon lota çıktı.
    "Bu payların kısa/orta vadede satışı söz konusu olmayacaktır" açıklaması da MUHTEMELEN (OVP) orta vadeli planda 5G geçiş planlamasının 2025 son çeyreği olarak belirlenmesidir.
    2022 Mayıs ayında Nokia ve Karel 5G işbirliği ve fabrikada yapılan tören haberleri basında yer almıştı.

2.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    satmadılar kardeş satmadılar.
    Sayın Eneshg şirket ortağının kapa bildirimde. Yatırımcı olduğum fona 10’40 fiyattan satışı yapılmıştır diye bildirim gönderiyor. Siz Hala satmadılar diyorsunuz. O zaman bunlar kapa yalan beyan gönderiyorlar sattım diyor devrettim demiyorFonun sahibi benim deniyor yatırımcısıyım diyor okuduğunu anlamak çok önemli haberi tekrar oku istersen.

3. Arkadaşlar bunu kap tan indirdim. Satış yapılmış.Gelin hep bereber bu iki kardeşin neden satış yaptıklarını ve şirketin durumunu hep birlikte birbirimizi kırmadan tartışalım.Sonuçta aynı gemideyiz ve ortağız.
    8/12/2024 - 18/12/2024 tarihinde KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 10,40 - 10,40 TL fiyat aralığından
    6.000.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca yatırımcısı olduğum serbest özel fona gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte
    KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarım 18/12/2024 tarihi itibariyle %8,76 sınırına ulaşmıştır. İşlemin
    detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Bu payların kısa/orta vadede satışı söz konusu olmayacaktır.

4. kamera şakası mı bu ya? akbanktaki benzer şekilde kendi fonlarına geçirmişler ya olay bu. belki uzunvadede satışa hazırlık belki başka bir şey.

5. https://youtube.com/shorts/Eo0Iy-t87...g3hVCneeQdWR-c

Karelde hiç bir teknik analizin çalışmadığını yıllarca yaşayarak öğrendim.Yalnızsınız arkadaşlar yalnızsınız.Ben dahil kimsenin bişey bildiği yok.Alırkende yalnızsınız satarkende.

6.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    kamera şakası mı bu ya? akbanktaki benzer şekilde kendi fonlarına geçirmişler ya olay bu. belki uzunvadede satışa hazırlık belki başka bir şey.
    Şu iddia ettiğiniz ortak kardeşlerin "kendi fonlarının" ismini yazar mısınız? Bizde yatırımcısı olalım.

7. Araştıran muhtemelen bulur çok da umrumda değil. Sayısız mantık hatası var söylediklerinizde.

1-) Diyelim ki hakikaten yalan beyanda bulundular ve başka bir fona sattılar. Bu fonlar gerizekalı mı 10,40 dan alsınlar? Hisse 1 aydır 9 liralarda. 2 günlük yükselişle geldiği fiyattan alır mı?

2-) Muvazaalı satış olduğunu farzeledim. O zaman bu 12 milyon lot tahtaya gelmeliydi ama gelmedi. Gelsin de öyle görün bir de.

3-) Adam kısa ve orta vadede satış olmayacak diyor. Bunu kendi fonundan başkasına taahhüt edebilir mi? Üç kuruş için böyle riske girer mi? Tahtadan satar yada ucuza fondan verir. Zaten de bu 12 milyon lot tahtaya gelmedi.

Ben övmüyorum bunları derken. Giren girmiş zaten. Bu kadar yanlışa gerek yok.

8.  Alıntı Originally Posted by tata068 Yazıyı Oku
    https://youtube.com/shorts/Eo0Iy-t87...g3hVCneeQdWR-c

Karelde hiç bir teknik analizin çalışmadığını yıllarca yaşayarak öğrendim.Yalnızsınız arkadaşlar yalnızsınız.Ben dahil kimsenin bişey bildiği yok.Alırkende yalnızsınız satarkende.
    Patronun insafına kalmışısız. Ne zaman canı isterse o zaman Para kazandıracak

Sayfa 394/436 İlkİlk ... 294344384392393394395396404 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •