Bilanço tarihini bilen arkadaşımız var mı.? Halka arzdan ve sonrası iki gün aldım bana kaçan çok ama neredeyse hiç bakmıyorum diye bilirim. sadece gelecekten umutlu olanlardanım saygılar.
Bilanço tarihini bilen arkadaşımız var mı.? Halka arzdan ve sonrası iki gün aldım bana kaçan çok ama neredeyse hiç bakmıyorum diye bilirim. sadece gelecekten umutlu olanlardanım saygılar.
....................................
Bilanço zamanı hakkında bilgisi olan var mı
Hepimiz kol gibi zarardan sonra kafamızı kuma gömdük bir tane bilanço bize yetmiyor onun için nerde ne zaman açıklar önemli değil..husseyi takip için ilk önce arz fiyata gelmesi gerek...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=mamur;2777097]Hepimiz kol gibi zarardan sonra kafamızı kuma gömdük bir tane bilanço bize yetmiyor onun için nerde ne zaman açıklar önemli değil..husseyi takip için ilk önce arz fiyata gelmesi gerek...ytd
Yapacak bir şey yok ben tutsağım zararım çok küçük bir ev parası merakım azdı kudurdu ondan soruyorum yana yana keşke bakmaz olaydım ne güzel hiç bakmıyorum.
TLMAN Solo 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 26539607 Yıllık Değ%:15
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
sermayesi 21.000.000.
9 aylık karı 26.539.607
bu hisse buralarda uzun zaman duramaz ytd.
Yer İmleri