Sayfa 395/809 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Gerek twitterda gerek burada bi
    lanco sonrasi acayip salacak seklinde bir algi var pek cok kiside. Ben de bu algiya kapilip vedalasmistim. Sanki terse dusurecekler gibi gelmeye basladi. Tamamen hissiyat[emoji41]

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Kazancınız bol, mutluluğunuz daim olsun. Yoğurt da sizin, kaşık da.
    sağolasın ASAP dostum ancak burada hiçbir şey belli olmuyor bakma biz yazıyoruz öyle iyi kötü. Biz de para falan kazanmış değiliz aslında. millet 4-5 katı yürür o zaman mutlu olalım. ama Kordsa'da bu iş yıllar alıyor. yani uzuncu kısacı farketmez, burada kolay değil para kazanmak

3.  Alıntı Originally Posted by Endoplazmik Yazıyı Oku
    Gerek twitterda gerek burada bi
    lanco sonrasi acayip salacak seklinde bir algi var pek cok kiside. Ben de bu algiya kapilip vedalasmistim. Sanki terse dusurecekler gibi gelmeye basladi. Tamamen hissiyat[emoji41]

Hocam bu hissiyat elinde hisse olmadığı içinde oluyor. Ama suan elinde hisse olsa tam tersini düşünürsün. Acayip salacak algısını da insanın kendi dürtüleri hem ortam hem diğer hayal ettiğin hisseler süsler. Aklında bulunduğun almak istediğin ve çok ucuzladigini düşündüğün hisse bu salgını arttırır ve elinde çok yükselmiş dediğin hisseyi sattirir. Kararları twitter ve forumları okumadan kendi kararlarinizla degerlendirmeniz daha dogru olur. Ytd.

Alıntı Originally Posted by Endoplazmik Yazıyı Oku

Borsada "nedenlerle, sonuçlar hep iç içe ve etkileşim halinde" bence hocam. Bu nedenle "çoğunluk ne yapıyorsa tersi doğrudur" gibi kalıp yargılar var. Yeter sayıda yatırımcı(lot) sattı ise yukarı, yok yeter sayıda yatırımcı mallandı ise aşağı gibi...
    Hatta ben tahta sahiplerinin kağıdın ortalama yatırımcısının nelere tepki verdiğini gözlemlediğini düşünüyorum.
    Atıyorum X kağıtta ortalamalara göre hareket eden çoksa ona göre, pivot-direnç vb ye göre hareket eden çoksa ona göre, kanal takibi yapan çoğunlukta ise ona göre, X indikatör belirleyici ise ona göre vb... Bi tek uzunculara çare yok.
    Onlarla da yaşamayı öğreniyorlar herhalde

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hocam bu hissiyat elinde hisse olmadığı içinde oluyor. Ama suan elinde hisse olsa tam tersini düşünürsün. Acayip salacak algısını da insanın kendi dürtüleri hem ortam hem diğer hayal ettiğin hisseler süsler. Aklında bulunduğun almak istediğin ve çok ucuzladigini düşündüğün hisse bu salgını arttırır ve elinde çok yükselmiş dediğin hisseyi sattirir. Kararları twitter ve forumları okumadan kendi kararlarinizla degerlendirmeniz daha dogru olur. Ytd.
    Hocam haklisin. Beni biraz da hissenin gecmis hareketleri korkuttu. Bilirsin hisselerin bir karakteristigi vardir ve gecmis hareketlerini tekrarlamaya meyillidirler. Bilanco sonrasi, daha once gordugu zirvesini gecerse dalarim. Su an stratejim bu.

Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    sağolasın ASAP dostum ancak burada hiçbir şey belli olmuyor bakma biz yazıyoruz öyle iyi kötü. Biz de para falan kazanmış değiliz aslında. millet 4-5 katı yürür o zaman mutlu olalım. ama Kordsa'da bu iş yıllar alıyor. yani uzuncu kısacı farketmez, burada kolay değil para kazanmak
    Doğrudur üstad. @Spenc hocam biliyor: Son 3 yılın en uzun yatırımını ben Soda' da yaptım. O da daha 1 aydır kağıttayım. Ömrümden ömür gitti. Kıyas götürmez amaaa.... Uzun vade yatırım zor zanaat vesselam. Benim yoğurdum çabuk ekşiyor

7.  Alıntı Originally Posted by Endoplazmik Yazıyı Oku
    Sn. endoplazmik de benim gibi hissetmiş. Madalyonun diğer tarafında durum daha rahat olmalı. Biz hissedeyken 1 haftada son 4 aylık kazanımları da geri verebiliriz. Hissede olmayanlar,fiyat düşerse alım için fırsat bulur, düşmezse tehlike geçti diyerek yine alım yapabilir.

Biz hissede olduğumuz için %50 ihtimale kalıyoruz. Ya yola devam ya da geri çekilmenin tarif edilemez acısı...

Bu da psikolojimizi içeren bir yorum olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Kazancınız bol, mutluluğunuz daim olsun. Yoğurt da sizin, kaşık da.
    Burada farklı anlaşılmak değil husus. Sizin yaptiklarinizi belki ben 2 veya 3 yanci hissede yapmaya çalışıyorum. Süreç 1 ya da 2 ay oluyor ya da kar durumuna göre daha kısa. Ama hedeflediğim hisselerde her nedense bu duygu farklı. İlginç bir durum. Çünkü o kadar riskli atmosfer yaşadı ki ulkemiz ve bu süreçte bu hisselerin içindeydim ve hiçbir zaman cikmayi düşünmedim aksine daha çok aldım. Ytd.

Sayfa 395/809 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •