Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 395/439 İlkİlk ... 295345385393394395396397405 ... SonSon
Arama sonucu : 3510 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. 5G ihalesi 2025'te, ilk sinyal 2026'da
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5G ihalesinin 2025 yılında yapılacağını ve ilk sinyalin 2026’da alınacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

“İnternet ve dijital altyapımızı güçlendirecek yeni bir adım atıyoruz. Uçtan uca yerli ve millî 5G Haberleşme Şebekesi Projemiz kapsamında 5G ihalemizi 2025 senesi içinde yapacağız. 2026 yılında da ilk sinyalimizi almayı hedefliyoruz.â€

5G'de ihale edilecek frekanslar neler?
    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, daha önce yaptığı açıklamalarda 5G için 700 MHz, 3,5 GHz, 26 GHz’deki frekanslarının ihaleye açılacağını söyledi. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, 5G ihalesi için hazırlıklarını sürdürüyor. 2026 yılında kullanıcılara 5G Advanced (5.5G) hızında mobil internet sunulacak

2. Ben ihalenin ülkemizdeki 3 operatöre verileceğini düşünüyorum.Devlette bu 5g işnin yerli ve milli olamasını istiyor.Bu üç operratöre bakım, kurulum ve onarım hizmeti veren şirketlerden en büyük payı alan Karel şirketi olduğuna göre Karel çok şanslı olduğunu düşünüyorum.Çünkü Karel Nokia ortaklığı ile 5g baz istasyonu hale hazırda üretiyor zaten.5g işne en hazır ve hakim şirket bana göre Karel.Turksel Turk Telekom ve Vodafon ihaleyi alsa bile Karel şirketine baz istasyonları yaptırıp kurulumunu yaptıracaktır diye düşünüyorum.Bu benim nacizane fikrim.Burası serbest fikirlerin ve paylaşımlarının yapıldığı mecra olduğuna göre diğer arkadaşların fikirlerine saygı duyar görüşlerini belirtmelerini bekliyorum.YTD.

3. 2015 yılında yapılan 4.5 G ihalesi haberleri internette var.
    Göz gezdirmek faydalı olacaktır.

4.  Alıntı Originally Posted by tata068 Yazıyı Oku
    Ben ihalenin ülkemizdeki 3 operatöre verileceğini düşünüyorum.Devlette bu 5g işnin yerli ve milli olamasını istiyor.Bu üç operratöre bakım, kurulum ve onarım hizmeti veren şirketlerden en büyük payı alan Karel şirketi olduğuna göre Karel çok şanslı olduğunu düşünüyorum.Çünkü Karel Nokia ortaklığı ile 5g baz istasyonu hale hazırda üretiyor zaten.5g işne en hazır ve hakim şirket bana göre Karel.Turksel Turk Telekom ve Vodafon ihaleyi alsa bile Karel şirketine baz istasyonları yaptırıp kurulumunu yaptıracaktır diye düşünüyorum.Bu benim nacizane fikrim.Burası serbest fikirlerin ve paylaşımlarının yapıldığı mecra olduğuna göre diğer arkadaşların fikirlerine saygı duyar görüşlerini belirtmelerini bekliyorum.YTD.
    İhaleyi kim alırsa alsın Karel'e ekmek çıkar bence, Karel baz istasyonlarının kurulumu, bakım ve onarımı konsunda çok donanımlı bir şirket, biraz da bu özelliğinden dolayı istediği rakamları da dayatırsa ne borç kalır ne de sıkıntı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by tata068 Yazıyı Oku
    Ben ihalenin ülkemizdeki 3 operatöre verileceğini düşünüyorum.Devlette bu 5g işnin yerli ve milli olamasını istiyor.Bu üç operratöre bakım, kurulum ve onarım hizmeti veren şirketlerden en büyük payı alan Karel şirketi olduğuna göre Karel çok şanslı olduğunu düşünüyorum.Çünkü Karel Nokia ortaklığı ile 5g baz istasyonu hale hazırda üretiyor zaten.5g işne en hazır ve hakim şirket bana göre Karel.Turksel Turk Telekom ve Vodafon ihaleyi alsa bile Karel şirketine baz istasyonları yaptırıp kurulumunu yaptıracaktır diye düşünüyorum.Bu benim nacizane fikrim.Burası serbest fikirlerin ve paylaşımlarının yapıldığı mecra olduğuna göre diğer arkadaşların fikirlerine saygı duyar görüşlerini belirtmelerini bekliyorum.YTD.
    daha önceden yaptığı gibi işi almak için kar marjını düşük tutmaz umarım yada zararına iş yapmaz

6. Foreks - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'de şu anda 34 noktada 5G'nin deneyimlenebildiğini belirterek "2026 yılı içerisinde ilk sinyalimizi almış olacağız." dedi.

Karel ve Nokia işbirliği 5g yatırımlarından bu sene meyvelerini almaya başlamalı, operatörler sene başında yatırım programlarını tespit edip yatırımları hızlandırmaları lazım, malum şirket bilgi paylaşma konusunda çok zayıf, belki de başlamışlardır.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Öcalan ile DEM parti arasında görüş ayrılığı var sanki.Bu aşamada kayyum atanması bunun göstergesi.Kandil out-PYD in

8. Karel Bilgi Teknolojileri Direktörü Dr. Alper Sarıkan:

Telekomünikasyon birikimimiz savunma sanayisine entegre oldu.

GSM operatörlerine çözümler geliştiriyoruz

Beyaz eşya gibi farklı alanlarda da önemli projeler yürütüyoruz.

5G çekirdek şebeke yazılımları geliştiriyoruz.

Siber güvenlik çözümleri ve endüstriyel otomasyonda yapay zeka uygulamaları geliştiriyoruz.

Arçelik ile geliştirilen buzdolabı sensörü projesi enerji verimliliğini optimize ediyor.

TOGG için ileri teknoloji ürünleri geliştiriyoruz

Savunma sanayisinde zırhlı araçlar için iç iletişim sistemleri ve askeri gemilere yönelik alarm altyapıları üretiyoruz.

Batarya yönetim sistemleri geliştiriyoruz.

Hem scooterlar hem de endüstriyel kullanım için çözümler sunuyoruz.

Akademik ve uluslararası iş birlikleri sayesinde geniş bir alanda çalışabiliyoruz.

Türkiye'nin stratejik teknoloji ihtiyaçlarını karşılamayı ve kritik altyapılarda dışa bağımlılığı azaltmayı amaçlıyoruz.

Sayfa 395/439 İlkİlk ... 295345385393394395396397405 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •