Originally Posted by SEL altınorta patron, petkm hep begeniyorum ben.. ama alıcı ayarlarım bozuldu abi benim... petkm ciddi potansiyeli var bence.. [emoji120][emoji106][emoji3590] Bakmak ve görmek!?
Originally Posted by şahit hayalim büle bişi. sel patlasın stoplasın ... ikili tepeden düşüş başlasın .. güzelmiş .. şahidabi . neyse ben çıkıyorum .. akşama doğru gelirim ... size bol şans
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Originally Posted by mert45 Yapı Kredi deki adam da boş biri değil gibi sanki bakalım ne olur ilerleyen zamanda 8920 Yapıkredinin robotu son iki gündür petkimi perte çıkardı, bugün sakin
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by SEL @bahriyeli.. sanırım üsttekiydi güncel altta.. kolay gelsin eyvallah eline sağlık
Originally Posted by SEL altınorta patron, petkm hep begeniyorum ben.. ama alıcı ayarlarım bozuldu abi benim... petkm ciddi potansiyeli var bence.. Tupraş mı-petkim mi? deseler; PETKM,derim... Ortalamalara dönmesi için PETKM 2 kat yapmalı..veya tupras %50 düşmeli.
Originally Posted by Ayasofya 2005 accuk tebessüm https://www.youtube.com/watch?v=yw6edU8R9ig Bunu izlerken karnım ağrıyor o kadar mı komik olur stresli zamanda ilaç gibin
Originally Posted by ABKA Tupraş mı-petkim mi? deseler; PETKM,derim... Ortalamalara dönmesi için PETKM 2 kat yapmalı..veya tupras %50 düşmeli. Abi geçen senin için üç dört hisse baktım Sanica trilc Erbossn golts bak bunlara hi incele
Originally Posted by Ayasofya 2005 Abi geçen senin için üç dört hisse baktım Sanica trilc Erbossn golts bak bunlara hi incele Bir İnceleyeyim...Fiyat diplerde-güçlü sahip(gurup) ve endeksin hareketlerine güçlü tepki...Normlarına hangisi uyacak?
Forum Rules
Yer İmleri