Sayfa 395/1003 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Dedik ya abi KısaVade pozları yazmaya gerek yok deye
    Tamam itiraf ediyorum bofadaki işlem yapan herif benim
    Hamdım Piştim Yandım

2. Reyiz büyük hayal kırıklığı yarattı
    Er meydanına çağırdı rakibi çıkamadı
    Gözden düştü iyice

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dedik ya abi KısaVade pozları yazmaya gerek yok deye
    Tamam itiraf ediyorum bofadaki işlem yapan herif benim
    Sayın bozkurt

Benim bi zenci çocuk Messi videom vardı ,rica etsem paylaşır mısınız
    Hayat hoş gerisi boş

4. Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Eİ nu hiç sevmem.Adam ,karikatürist bir şahsiyet.Cumadan sonra Che Guevara anmaya gidecek tiplerden

Zeka yok(öss sonuçları ve 1987 de bile ülkemde bir bölüme girememesi),Bodrum tatili-depremde kayak olayını biliriz...İstanbula 5 yılda ne yaptı?

KENSEL DÖNÜŞÜM için hiç bir şey yapmadı...Anca 40 tl ye lokanta açtı ama su parasından kallavi geçirdi...

BB ğını CB için basamak olarak kullanıyor.BB adına hiç bir projesi yok(hayata geçirmedi)

Bence siyaset dünyasının en boş adamlarından birisi...TEZ KONUSU ;BU KADAR BOŞ ADAM SADECE POLEMİK VE TUHAF-HAFİF HAREKETLERİYLE NASIL birilerinin iltifatına mazhar oluyor?.
    Daha çok arguman sayarım.

Biliyorsunuz bu zat ile ilgili çok video yayımladım.

AMA BURADA BİR HUKUSUZLUK VAR.Çünkü idareden kaynaklanan bir karar 60 gün sonra kazanılmış hak olur.

Eİ,sahte evrak getirmemiş(sahte öğrenci belgesi vs),BU KONUDA yanıltıcı bir hareketi yok.

Yaptığı şu;Kıbrısta bir okulda öğrenci iken İstanbul Ün. geçiş için başvurmuş.Eğer KIBRISTAKİ okulun denkliği yoksa buna karar verecek olan İSTANBUL ÜN. nin senatosu-yönetimidir.

Başvuruyu inceler ve DENKLİK YOK der ret eder.

Ama kabul etmiş.28 kişiyi onaylamış.Yani tamamen İDAREDEN KAYNAKLANAN BİR HATA VAR.İDAREDEN KAYNAKLANAN HATA 60 gün içinde düzeltilmezse o karar kazanılmış hak olur.

2 tane öğretmen lisede sınav sorularını okurken toplamayı yanlış yapsın ve size yüksek puan versin.Siz de o puanla okulun 1. oldunuz ve YKS de okul birinciliği kontenjanı ile bir bölüme girdiniz.Yıllar sonra birisi size''sen o okulu yanlış hesaplama ile kazandın diyemez,diplomanı iptal edemez''

Çünkü senin bir suistimalin yok..idarenin yanlışı var ve o da 60 günde düzeltilmezse KAZANILMIŞ HAK OLUR.

Bu karar doğru kabul edilirse İDARENİN yaptığı her hata yıllar sonra size büyük kayıplar olarak geri döner..

Eğer Eİ sahte belge getirseydi burada zamanaşımı olmazdı.Her zaman iptal olurdu..Ama görünen o ki bu zatın yanıltıcı bilgi verme durumu yok.

6. medyanın %99 u imamoğlunu linç ediyor şuan..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7. Ben şöyle düşünüyorum. 20 sene boyunca ihale verdin. Bu ihaleler de minnacık bir hata var. İhaleyi kabul eden hata yapmış. 35 sene sonra ben bu ihaleyi iptal ederim ödediğim parayı geri alırım.

8. birkerem 5 yıl ardından zaman aşımı sürecine girer diye biliyorum..
    adam diplamayı alalı 95 yıl olmuş..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 395/1003 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •