Acemşah hocam hisse senedinin 100 de 65 i ünlü,iş ve deniz bankta. Dolaşımdaki toplam lot 1.850.000 neden 100 de 65 e sahip 3 kurumun lotu dolaşımda değil. Saygılar.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acemşah hocam hisse senedinin 100 de 65 i ünlü,iş ve deniz bankta. Dolaşımdaki toplam lot 1.850.000 neden 100 de 65 e sahip 3 kurumun lotu dolaşımda değil. Saygılar.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Xxx ,,,, 15 üstü makas lar üçgenler tepe yaptı,,,,
8 de yatay bekleyen için 15 ler hayaldi,,, hayaller gerçek oldu,,,
fakat her daim senaryolarda vardı,,, yeni haftaya yeni senaryolar ( aşağı yukarı ) üretmeye açık,,,
grafikten öte sıkışan beklentilerin meyve vermesi umulur,,,
al sattan öte bir kagıttır,,,
gelene verir,,, gidenden alır,,,
ki hiç gitmedik![]()
Bu kuyu çok karanlik şıgı görebilecekmiyiz ??
Ya ben anlamıyorum burada Acemşah üstada yüklenen arkadaşları. Adam size zorla mal aldırmadı. Sadece bildikleri açısından Asuzuda olduğu gibi bildiklerini aktardı. Bakarsanız her ikisi de bu günün koşullarında son 2-3 ay içinde %70-80 primli. Adam zaten demiyor hemen alın yarın uçacak diye. Piyasanın aşağı geldiği ortamın gergin olduğu bu günde bence normal bunlar. Varsa oyle her zaman yukarı giden kağıtlar sizde bize yazın ki faydalanalım.
Ben burayı sessizce takip edenlerdenim. Bence sizde alın ve bırakın günlük takılmayın. Ben günlük takıldığımda hep kaybettim. Her şeye bu kadar hakim ve araştıran böyle bir üstad bulmuşken bırakın tartışmayı ve eleştirmeyi. Sadece izleyin. O size hedefleri de nedenleriyle açıklıyor zaten. Sizin hedefleriniz için uygunsa burada durun değilse yolunuz açık olsun. ( Bu işleri yapması için birine para verseniz bu kadar iyi yapamazdı.)
Yiğidin hakkını yiğide verin. Özellikle de bu işi çok bilmiyorsanız çalıların arkasına gizlenin ve sessizce izleyin.
Başta üstad ve burada teknik veri paylaşan diğer arkadaşlar olmak üzere herkese saygılarımı sunarım.
Eşleşme kac gorebilen varmi ? Birde bugün bizi ne bekliyor ne yapalim
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13.34
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
tüh 11-12 lerden alacak vardı !!!![]()
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Gazlamayi birakiniz
Yer İmleri