Sayfa 396/964 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

sn yöneticimiz birçok yazılar silinmiş gerekçelerinide bilme hakkımız olsa gerekir diye düşünüyorum

2. Gerçekten yazılar neden silindi. Ben brüttakas ile ilgili yazmıştım.
    Üç şirket var, hatta link vermiştim. Borsa istanbul linki. Emek verdik o yazılara.
    Buda silinir şimdi��

3. Hisseyi baskilasinlar bakalim

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bi gun gelecek gucleri yetmeyecek

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. bir hisse neden gözaltı pazarından çıkmak istemez
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

6. Adamlar 200binliraya yalı kiralıyor ky çağrı yapmıyor

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. TIRT TIRT bu yazıdan kaç gün sonra bunlar TIRTLADI cinali...
    Açtıkları davada DAVADAŞLARINI nasıl SATTIKLARINI okuyunca eski yönetemîn yönettiği şirket nezninde açtıkları davanın RET olup SONLANDIĞINI yani HİÇ AÇILMAMIŞ sayıldığını hatırlatmak ACI oluyordur!!!

Yeni yeni övüp bitiremediğiniz yeni yönetime BOLCA DAVA açarsınız!!!

Birileri yayın organın REKLAMINI , avukatlık REKLAMINI , milletin GAZINI almayı başardı!!!

AYAKTA ALKIŞLIYORUZ!!! Sizler de ZENGİN OLACAKSINIZ!!!

Biraz KARAKTERLİ olun ricamız

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Doktor karar ver sirketten yana mi olalim yoksa karsisinda mi??? Sen var ya sen yeni gorevini almissin...

Fesihle ayagimiza sıkıyoruz degil mi??? Dava bizim karar bizim...

Herseyi ky den beklemesinler doktor... Gelsinler mahkemeye... Bak mahkeme soruyor uzlasmak istiyor musunuz diye...

Mantikli teklifle gelsinler... Madem bu fesih ayaklarina dolaniyor... O zaman biz degil aga babalarin bir seyler yapacak...

Hep ky fedakarlik yapsin 4-5 yildan beri beklesin eeee fesih zararliymis. Kusura bakmasinlar asil zararli onlar...

Biz beklemeye alistik... 2 yil sonra bu sirket daha da degerlenir sorun yok... Ama doktor aga babalarina soyle sok olmasinlar mahkemede....

Rahatsiz olanlar seni gonderecegine avukatimizla gorussun... Oyle fasa fisoda gelmesin... Yok ayagimiza sıkiyormusuz yok sirket zarar goruyormus...

Fedakarliklar karsilikli olur cancagazim...

Yeni gorevinde anlasildi bu arada... Ama doktor pesinen soyleyeyim simdilik maalesef olumsuz ....

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    TIRT TIRT bu yazıdan kaç gün sonra bunlar TIRTLADI cinali...
    Açtıkları davada DAVADAŞLARINI nasıl SATTIKLARINI okuyunca eski yönetemîn yönettiği şirket nezninde açtıkları davanın RET olup SONLANDIĞINI yani HİÇ AÇILMAMIŞ sayıldığını hatırlatmak ACI oluyordur!!!

Yeni yeni övüp bitiremediğiniz yeni yönetime BOLCA DAVA açarsınız!!!

Birileri yayın organın REKLAMINI , avukatlık REKLAMINI , milletin GAZINI almayı başardı!!!

AYAKTA ALKIŞLIYORUZ!!! Sizler de ZENGİN OLACAKSINIZ!!!

Biraz KARAKTERLİ olun ricamız
    cinali koç gibi kıvırmadan durdu ve davayı geri çekme dilekçesini göndermedi.
    frecelin yazısını koyuyorsun bana sataşıyorsun.ben ilk gün nerdeysem şimdide aynı yerdeyim.
    frecel yukarıdaki yazısına ait cevabı zorlanmadan kendisi versin.ağababalar nasıl bir fedakarlık yapmış bizde öğrenelim

Sayfa 396/964 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •