Son düzenleme : muhteberu; 22-03-2021 saat: 16:27.
Geçen hafta düştüğü için üzülüyordum.
Bu hafta düşsünde aşağıdan alayım diye bekliyorum.
Yani düşerse sevinicem.
Yani birileri üzüldügünde sevinmek.!
Sen üzüldügünde birilerinin sevinmesi.!
Ne kadar insani.!
Bu borsa hepimizi Karaktersiz hale getiriyor.!
Gel görki bir türlü kurtulamıyoruz...
yatay destek altında uzun vadeli kuluçka kanalına dönme riski mevcut...umalım da tutunalım...
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
ılım usta tabana yüklü alım yazmıştım bir kademeyle vermedi be verseydi güzel olacakdı 74 demedi gördü tabanda çok alış var vermedi.
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
mallari sermaye artisindan sonra dagitmadilar ise ve gercekten iha arzi olacak ise ve bu arz surecinde tahtayi pazarlama gibi bir niyet var ise ihyay oyuncusu ici bu gunler bulunmaz firsat olur ! silkeleme adina...yok mallar dagitilmis ise yukarda işler uzar...
bu gunlerde ki hareketinden anlariz hangi sevenek oldugunu...bankalar taban ortam kaos krş bu na ragmen krs lu kagit yok bistte ihlaslar haric...oyuncu ve patron ilerde adam etme niyetleri varsa tahtayi krş lardan toplamak icin en makul ortam...millet uyanmadan bistin psikoloji duzelmeden işini gorup biste ters yukari surmesi lazim ilerde operasyon niyetleri var ise...
Yer İmleri