Sayfa 396/623 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1.  Alıntı Originally Posted by demokrat76 Yazıyı Oku
    normalde ihtiyacı yok yakın geçmişte yaptı zaten fakat taglig satın alma birleşme v.s ayağına bedelli çamuruna yatarsa da beklenir bunlar dan.ihlgm inşaat ile birleşme bahanesi ile yapmıştı.
    düzene girmesi ve hareket etmesi için brüt süresi nin kısalması veya bitmesi lazım.
    bu grubun hisseleri brute girince izledikleri yol genel de dio te bekleyiş brüt te pis pis yükseliş bitime yakın hızlanma bittikten sonra bir süre yatay ve aşağı yukarı denemeler ardından hareket.bakiniz yayının brutune.
    yukardan yakalanan arkadaşlara geçmiş olsun sabır ile telafi ederler inşallah ama günlük takibi bırakarak tabi
    Bilgi için teşekkürler. Peki sizin düşüncenize göre -fiyat tahmini belki vermek istemezseniz ama- o zaman şöyle diyelim; daha önce görmüş olduğu 3-4 seviyelerini 1-2 yıl içinde görebilir mi,yoksa uzun süre beklermiyiz bu seviyeleri.Endeksin kötü gitmeyeceği varsayımıyla.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Brüt ne zaman bitiyor?

Tşk

3.  Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    Brüt ne zaman bitiyor?

Tşk
    16.Temmuz da bitiyor.

4. Bugün menüde yine kahır var.

Alıntı Originally Posted by Ebulzurna Binborazan Yazıyı Oku
    Bugün menüde yine kahır var.
    Brütün etkisi hissediliyor. Cuma satan sattığının parası ile bugün alamıyor...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Brütün etkisi hissediliyor. Cuma satan sattığının parası ile bugün alamıyor...
    Deniz yatırımta hesabım var. Cuma günü satmış olsaydım bugün alabilirdim. İş yatırım da da hesabım var. Fakat işyatirim para hesaba geçmeden almıyor. Bundan önce denemiştim.

7. Allahuuuuu ekberrrrrr 1.91

8. hadi çizzzzzzz

Sayfa 396/623 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •