Sayfa 396/1001 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Haftaya değil moruk abi, her zaman olucağını süüüleyim.
    Zengin daha zengin, fakir daha fakir olcak.
    Sistemi bu şekilde kurmuşlar
    Iyide reis bize bu hafta ne olacagi lazim. Ne diyon senin longlar tepemi yoksa parayi vuracakmisin bu pozisyondan.

2.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    E o zaman niye viop da islem yapiyorsun. 4 5 kutu adini ve ne oldugunu bilmedigim seyi almak icin mi oynuyorsun. Masada bir para var hepimiz o paraya zar atiyoruz. (HEDGE yapanlara lafim yok) harama helale bukadar hassas birinin ne isi var yahu viopta.
    Ismini bilmediginiz sey puro
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Iyide reis bize bu hafta ne olacagi lazim. Ne diyon senin longlar tepemi yoksa parayi vuracakmisin bu pozisyondan.
    Bilmiyorum abi ne olucağını,
    Kazanırsam rakı açıp masayı donaltıp yengeç yiycem bu arada bu zamana kadar hiç yengeç yemedim, tadı nasıl bilmiyorum, Culpable abiden canım çekti
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kazanırsam rakı açıp masayı donaltıp yengeç yiycem bu arada bu zamana kadar hiç yengeç yemedim, tadı nasıl bilmiyorum, Culpable abiden canım çekti
    [emoji3]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    bozkurt senin fanatik bir hayraninim buyuyunce bende senin gibi olmak istiyorum 10 numara 5 yildiz bir forumdas ve zarardassin
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    arkadaşlar özür diliyorum hepinizden ama bunu yapmam gerekiyordu adam hayatında görmediği birisini aklınca yalancı alamaz yalan söylüyor diye burada itham etti...beni rezil edecek güya...al lan 3 parça sana...dahası var ama bununla idare et...bi daha da tanımadığın insanları zan altında bırakma...

vakkodan alınmış burlington çorap, bir tane de kışlık triko bir tane de çanta...çakma değil...milleti kendin gibi çakmacı zannetme...

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    bozkurt senin fanatik bir hayraninim buyuyunce bende senin gibi olmak istiyorum 10 numara 5 yildiz bir forumdas ve zarardassin
    Ben borsadan hiç para kazanamadım ki, hep cepten yedik, iki kazanırsam 20 kaybetmişimdir, biz buraya para kazanmak için değil adrenalin için geliyoruz abi, piyasa dönerse millet benden bilecek
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 396/1001 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •