Mehmet Sinan Akin Bey neler oluyor?
Mehmet Sinan Akin Bey neler oluyor?
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bizim bilmediğimiz ne var,bu nasıl bi satış,hep negatif hep negatif.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Patron eğer hisse satmayacaksa fiyatın düşmesi patron için sorun mudur? Ve hatta aşırı şişmiş fiyat patronu asıl rahatsız eden şey olması normal değil mi?
Yıllık 900 milyon kat eden şirketin değeri 30 Milyar. Yaklaşık 30 yıl gibi kendisini amorti ediyor.
Yarin ayin 15i!Insallah toplanir da bir kap atarsiniz!Bu gidisatin nedenini de aciklarlarsiniz.
Bir de şey vardı, endeksin düşüşünde kapı gibi duracak kâğıt Egeen olacaktı, çok dirençli bir şirketimiz vardı. Gördün mü kâğıttan kaplan kağırdıııı ters indikatör ??? Carttt kaba kağırttt.
Yeni fabrikamız üretim yapmıyor mu? Filozof ben gösteriler eskiye oranla nasıl?
Maliyeti biraz daha düşürdüm. Mecburen uzun vadeci olduk.
Yer İmleri